Megérkezett a DualShock 4-támogatás a Steamre

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 2.
  • Letöltés
Link másolása
Immáron a PlayStation 4 kontrollerével is irányíthatjuk a steames játékainkat, hála a kliens legújabb bétafrissítésének. A natív támogatás azt is jelenti, hogy a DualShock 4 minden funkcióját kihasználhatjuk.

A Valve a múlt hónapban jelentette be, hogy natív DualShock 4-támogatást kap a Steam. A funkció a minap élesedett a kliens - egyelőre béta állapotú - frissítésével. Az update-et bárki letöltheti.

A natív támogatás azt is jelenti, hogy a kontroller trackpadjét, giroszkópját is kihasználhatják a játékok, nem csupán a gombokra és az analóg karokra hagyatkozhatunk. A frissítéssel számos alapértelmezett gombkiosztást kapunk a DualShock 4-hez, de az egyedi testreszabási lehetőség mellett is dönthetünk. Ráadásul a Big Picture módban is aktiválhatjuk a kontrollert.

Ha van egy ilyen vezérlőd, lépj be az accountod fiókbeállításaiba és válaszd ki a béta frissítések letöltését!

45.
45.
br1Koo
Azt a moderálás monstrumot! :D
32.
32.
Yanez
Ok emberek, itt fejezzetek be es most! Boss, teged kulon kell figyelmeztetnem, hogy hagyd abba a flame-kelto kommenteket! Pont ugyanazt csinalod, mint seggeszki konzolfanboykent, csak pc gamerkent. A kulonbseg az, hogy seggeszkit 1-3 ora utan bannoljuk. Szoval vedd ezt figyelmezteteskent. A figyelmeztetes viszont a tobbieknek is szol, ami a szemelyeskedest illeti!!! Tobb figyelmeztetes nem lesz!!!
23.
23.
Zuzmo
Boltban 10 ezer vagy felette van a 360 kontroller, úgyhogy nem dobják utánad. (van nekem is egy, meg ds4 is)

Bizonyos játékok már rendesen írják a gombokat (kör, háromszög stb). MK XL, Trackmania Turbo pl.
A legtöbb meg legalább felismeri, állítani nem kell semmit. Pl forza apex is.
Na, megnézem ezt a steames dolgot, hogy szerepel.
21.
21.
delphijos
#19: Én egyáltalán nem a DS4-et istenítem, egy ONE Elite kontrollert én is szívesen látnék. De annyira rossznak azért nem tartom hogy ha most pc-n kontollerrel akarnék játszani ( igy hogy DS van Ö akkor a DS helyett vennék egy ONE-ost. Azt írtam is, ha nem lenne, valószínűleg én is egy Elite-t vennék a pc-hez.
19.
19.
ADMlN
#12: Én ha tehetném még a PS4-hez is az XO controllert használnám, annyira jó. Már van itthon 3, de lehet még beszerzek egy Elite-et is.
Gyakorlatilag nincs olyan aspektus amiben a DS4 jobb lenne. Ergonómia, precizitás, akkumulátor, mind az XO nyeri. Na jó a touchpad király LENNE, ha a Sony érdemben használná, de a legtöbb amire eddig használni lehet az egy 4 irányú D-PAD (lásd Killzone). Érted, még a konzol saját webböngészőjében se tudom használni. Helyette a joy-jal kell mozgatnom a kurzort. Well done, Sony...
6.
6.
Zuzmo
Verekedősökhöz szerintem jobbak a ps4 különálló "nyilai".
Motion sensor és touchpad nincs az xbox kontrolleren, de lehet pár játékban jól jön így a steamen.
2.
2.
Zuzmo
#1: Elvileg 2.1 bluetooth adapter
1.
1.
daneelolivaw
milyen cucc kell hozzá, hogy wireless kommunikáljon a géppel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...