Nagyot frissül hamarosan a No Man’s Sky

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Hello Games végre megtörte a csendet, és bejelentette a No Man’s Sky következő nagy frissítését, a Foundation Update-et. Végre lehetőségünk nyílik bázisok építésére, és persze egy csomó hibát kijavít a fejlesztő.

Az elmúlt hetekben nem sokat kommunikált a rajongókkal a Hello Games, de most egy lényegre törő blogbejegyzést tettek közzé. Azt még a csapat is elismerte, hogy a "No Man's Sky körüli vita már a megjelenés óta elég intenzív és drámai", de ők inkább csendben maradtak. Ugyanakkor minden kritikát meghallgattak, és szorgosan dolgoztak a frissítéseken.

A céljuk az, hogy a játék minden tekintetben jobb legyen. Eddig hét javítás látott napvilágot mindkét platformon, de messze még a munkálatok vége, itt követheted nyomon, mennyi mindent változott a megjelenés óta. Ki tudja, lehet, újra kedvet kapsz a No Man's Skyhoz?

Talán a frissen bejelentett Foundation Update is segít a dolgon - ez lesz a legnagyobb frissítés a megjelenés óta. A hibajavítások listája elég hosszú, de egy új funkciót is bevezetnek a srácok: végre bázisokat is építhetünk a bolygókon.

A pontos dátum még nem ismert, ha szerencsénk van, napokon belül befut a patch.

33.
33.
Uborka2
Mennyire szánalmas ez az egész,hihetetlen, hogy ez a játékot várták úgy mint ennek a gennek a megváltóját....
32.
32.
mamgu
Nna megjött a folt. gondoltam tudósítok. a helyzet az, hogy két plusz játékmód aktiválódott egy un. badass túlélő, egy bázisépítős meg a hagyományos amit korábban elkezdtél, de az opciókat a játék elején kell kiválasztani tehát nincs átjárás a módózatok között azaz amit korábban játszottál azzal továbbra is csak ugyanúgy lehet, a bázisépítgetés elég tetszetősnek tűnik de még nem látom a célt itt se, ami érdekes, kaptunk teleport kapukat. Az extrém túlélőt még nem néztem meg.
31.
31.
hedzsooo
OK, akkor majd 2-3 év múlva ezt is beszerzem 1 bundle-ben, addigra csak kijön az összes patch is hozzá és érdemes lesz nekikezdeni / helyet szorítani neki. :)
30.
30.
#28: Azért ez most igen sommás patch lett (2.7GB) és bár nekem még nem töltötte le, de nézve a videókat rá sem ismerek a játékra.
29.
29.
ollie92
Az egyetlen elfogadható patch az lenne, ha a feltelepítés után kitörli magát a játék, minden nyommal együtt, majd a vételárat visszautalja a számládra.
28.
28.
Firsttime
Kiadják újra az egészet ahogy megígérték? Ja nem... Akkor senkit nem érdekel...
27.
27.
Heldengeist
Engem már csak a játék jövője érdekel a játéksajtóban. Mindenhol röpködtek rá a magas értékelések, egy hónapon belül jönnek az évvégi összefoglalók. Kíváncsi vagyok, meg merik-e neki adni a citrom díjat vagy hallgatnak róla.
25.
25.
exonic
Inkább azokat a funkciókat tegyék bele melyeket a megjelenés előtt ígértek pl űrcsaták -ahogy az előzetesben volt-, fajok közötti kereskedelem, változatos statokkal bíró űrhajók és miegymás... vagyis azokat a dolgokat melyek miatt megvették az emberek és pofára estek...
24.
24.
zozo76hun
Milyen szerencse hogy nincs se jo PC-m se PS4-em. Mert ha lett volna mikor a jatek megjelent, -amennyire szeretem az ilyen jatekokat, es amilyen hulye vagyok -, biztos megvettem volna, es igy utolag jo rabasztam volna. Szar repetitiv jatekmenet... :)
23.
23.
Extol
Talán a leggyűlöltebb cím ez Steam-en, úgyhogy van mit javítani. Én bírtam.
21.
21.
zozo76hun
#7: de azt lattad a youtube-n hogy mi tortenik ha elered a galaxis kozeppontjat! na az a masodik atbaszas azutan ha megvetted a jatekot. ilyen szar veget mint amit odanyomtak... haaaat...
19.
19.
zozo76hun
ennek a jateknak aztan mar teljesen mindegy hogy nagyot frissul vagy kicsit, vagy semmit.
14.
14.
kopic
Amúgy a játék szerintem minden idők egyik legnagyobb atbaszasa lett. Rendesen megxopattak vele a tisztelt játékostársadalmat.
12.
12.
mestermagyar
http://steamcharts.com/app/275850
7.
7.
mamgu
Az a bajom, hogy minden trófeám megvan x óra játék után, de a sztori szempontjából érdekes galaxis középont még mindíg 130k fényévre van a kimaxolt hajtóművel is, ha kitartanék két hónapig a valós időben talán odaérnék, és még mindig van olyan item így is aminek a blueprintjét sehol nem találom úgyhogy valami nagyon nem stimmel itt pedig nekem bejönne, de így?
5.
5.
#4: Szerintem nem akkora szar, de jah...a bázisépítésnél már korábban felvetődött, hogy minek. Én azért remélem ennyiben nem merül ki az update.
4.
4.
FlexSteel
Valljuk be őszintén. Az egész játék egy nagy halom fos. Azzal, hogy tapicskoljuk a hígszéklet tetejét egy homokozólapáttal, nem lesz sokkal jobb a helyzet.
2.
2.
Arsenal4ever
#1: Ne tartsd magadba! Melyek azok?
1.
1.
hadzsime
Vannak olyan hibák, amiket már nem lehet kijavítani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...