Befutott az új Pókember-film első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Pókember visszatér, a Sony ezúttal a Marvel közreműködését és univerzumát kihasználva igyekszik a mozivászonra betonozni a közkedvelt szuperhőst. Az éjszaka megérkezett az új film első előzetese.

A trailerben ízelítőt kapunk abból, hogy a Tony Stark által mentorált hálószövő miképp igyekszik helytállni a hétköznapokban és a rosszfiúk elleni küzdelemben, valamint a mozi főgonoszát, Michael Keaton Keselyűjét is elcsíphetjük egy pillanatra.

A John Watts rendezésében készülő Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én érkezik, Pókember szerepét pedig Tom Holland kapta meg. Az úriember már a legutóbbi Amerika Kapitány-filmben (kritika) is cameózott, és várhatóan többször is visszatér a jövőben: ő maga erősítette meg, hogy három különálló Pókember-mozira írt alá.

34.
34.
Yanez
#33: Egyik kedvenc rajzfilmem volt anno, párhuzamosan a Batman-nel. :)
33.
33.
Garfartix
#26: A 90es évekbeli Pókember rajzfilm. Nagyon ajánlom egyébként, zseniális egy darab. És ott tényleg termetre elég nagy, az arca is úgy van megcsinálva, hogy látod rajta, hogy nem egy nyikhaj gyerek.
30.
30.
Rakottkrumpli
Nekem inkább az a bajom, hogy már ebből a trailerből is látszik, hogy megint a szokásos klisét fogjuk kapni, amit már 5 pókember filmben láttunk, hogy jön a gonosztevő, aki haragszik a világra, mert az nem tünteti ki azért, hogy gonosztevő és pókember elpicsázza... A képregényben ennél sokkal komolyabb történetek voltak, amiket a film ipar úgy kerül, mintha pestist terjesztene...Na meg, hogy a CW-ben is ennyire csicskagyásznak állították be pókembert, az elég zavaró volt számomra és akkor arról nem is beszélek, hogy May néni egy milf...
29.
29.
KőbányaKispest
#26: Komolyan, menj már fel google képekre és nézzél meg képeket rajzfilmekről. És hasonlisd össze ezzel. Megérted miről beszélek.

De igen, paródiát láttam. Biztos. XD
26.
26.
Yanez
#21: Pókember nem a termete miatt olyan erős... plusz nem is kigyúrt. Te valami paródiát láthattál, valamely brit humoros rajzfilm csatornán.
25.
25.
kopic
Haaaat....nem is tudom. Elég vegyesek az érzéseim.
22.
22.
Onion
Meddig fogják újból rebootolni pókembert filmet? Ebből is lesz 3 részes pókember film. Utána megint lesz új pókember, aki 3 részes pókember filmeben fog szerepelni.
21.
21.
KőbányaKispest
#20: Na látod, több fajta van. Akkor én miért ne mondhatnám azt, hogy amire én emlékszek (rajzfilm ezer évről) ott egy sokkal komolyabb pali volt. Kigyúrtabb, felnőttebb, nem egy tizenéves takony.

Amit én láttam, arról hihetőbb, hogy 90-100kg emberkéket pörget meg levegőben, meg üt szét. De erről nehezen.
20.
20.
Yanez
Azt nem értem, hogy miért mindenki csak arra a bizonyos Pókemberre van aszociálva, amikor többfajta univerzumban játszódó képregény van a karakterről. Úgyhogy Garfartix csak annyit mondhatok, valóban nem vagyok egy Pókember lexikon, viszont ennyit még én is tudok. Van képregény meg rajzfilm is, ahol kb ennyi idős Peter. Lehet van pár év különbség, de könyörgöm, a filmváltozatról beszélünk, ahol amúgyis általában jóformán átfaragnak mindent.
19.
19.
Még mindig nem vagytok tisztában a cameo fogalmával. Tudjátok mi az? Pl. Donald Glover feltűnése itt 1:53-nál. (Mondjuk fene tudja, végül mennyit lesz a filmben.)

#8 Például mint Tobey Maguire.. :D

#15: Hát én fel nem fogom, hogy Hulk-ot miért kell beleerőltetni abba a filmbe. A Ragnarök már szimplán témájából adódva nem méltó szerintem arra, hogy buddy movie-t csináljanak belőle. Az Avengers 2-vel, de főleg a Civil War-ral már megmutatta a Marvel, hogy megy nekik a darkosabb stílus is, és ha van film, ahol nagyon rá kéne majd feküdniük, az ez lesz.

Na mindegy, viszont Keaton-t castolni a szerepre egy Birdman után baromi jó ötlet volt szerintem. :D Ja, amúgy az SW-hatereknek remélem feltűnt, hogy itt is szinte egy az egyben átemeltek jeleneteket az eredetiből, úgyhogy biztos ez is szar lesz.
18.
18.
Gykrizsi
#13: Azért az az SW feka/buzi dolog nem teljesen igaz, a melegség csak egy kitalált dolog volt, számomra tökre látható volt, hogy Finn bele van zúgva Reybe, az az ölelés Poeval olyan szinten belemagyarázás.
17.
17.
Garfartix
#16: Ultimate univerzum. Késöbb természetesen feltámadt, de maradt a feka srác pókember.
16.
16.
adamsfamily
#14: 101 változat volt már a pókemberből,a legújabb változatban például gimnázium végét járja.Azon kívül volt már olyan verzió is,amiben Peter Parker halott és valami fekete gyerek a pókember.
14.
14.
Garfartix
Ajjajj, úgy tudtam, hogy valakinek nem fog tetszeni, hogy fekete csaj alakitja a szerelmét :D Ilyenkor mindenki úgy tesz mintha a nyolcvanas évek óta minden Pókember kiadást olvasott volna, és üvöltik, hogy Mary Jane sosem volt fekete, mi ez :D Arra figyeljetek, hogy ha extra nevetségesnek akartok tűnni, akkor kezdjétek úgy, hogy nektek nincs különösebb bajotok a feketékkel, de ez már sok, vagy hogy ti nem vagytok rasszisták, de....

Az tényleg sajnálatos, hogy ez már a harmadik Pókember sorozat kezdete lesz, de azért lássuk be, hogy a Marvelnél garantáltan sikere lesz.

#10: Te se vagy éppenséggel egy pókember lexikon, Peter Parker már a sztorijának nagyon az elején lediplomázott, azóta fotós/újságiró/ különbözö munkái voltak. Sokan már fikázzák is, hogy miért kell harmadszorra is kisiskolás balfaszként bemutatni, amikor Peter Parkerben sokkal több is van, mint a középiskolás geek.
13.
13.
ollie92
De amúgy manapság nagy divat a filmekben négerenek, meg buziknak lenni. (új SW feka / buzi, HP folytatás feka hermione, most fekete Mary Jane)

Most komolyan, ha lesz új flm Hitlerről, azt is valami meleg fekete fogja játszani, mert az olyan menő.

12.
12.
KőbányaKispest
#10: Ránézel erre a beágyazott yt képre. Neked ez olyan. aki aki Spiderman?
11.
11.
Juha
#10 10-15 éve még 30-35 éves színészek játszották el a gimnazistát az amcsi filmekben, lehet nosztalgiázni akar...
10.
10.
Yanez
#6: "Nálam Pókember egy azért kicsit erősebb fizikumú, jobb kiállású szuperhős, nem egy nyikhaj 16 éves hülyegyerek."

Látom úgy ismered a Pókember képregényt, mint én a Szaturnusz északi térképét.
9.
9.
Balazska4
#8: én értelek felhasználó nem érti ezen filmen semmi nem segít hogy ne gyerekes legyen.
8.
8.
Adamknight
#7: Nem azért de pókember sztorijához hozzá tartozik, hogy Peter iskolába jár. Mégis hogy nézne már ki, ha egy 30 éves színész játszaná ezt a szerepet?
7.
7.
Balazska4
#6: igazad van felnőtt izmos ember játszaná pókembert nem lenne óvoda több mindenki nézné.
5.
5.
zimonyini
Eszmeletlen az egesz. Holland nagyon elkapta a koncepciót, Keaton pedig remek Vulture lesz.
4.
4.
elgeri
Hááát, engem már teljesen közömbössé tettek, hogy ennyi pókvariációt csináltak. Értem alatta, ennyi főszereplő, ennyi újrakezdés, ennyi csere történt a modern kori pókember filmek körül.

Másrészt az is jelenthet valamit, hogy úgy érezték, ide is kell Vasember, hogy eladható legyen.
3.
3.
Macifasz
Nagyon jól fest. a Civil Warban nagyon csíptem Pókit, remek a castingja, ennek az előzetesnek meg kellemes a hangulata, szóval...elégedett vagyok. :-)
2.
2.
Stack
Király lesz ez!
Habár nekem pókember karakter mindig a gyengém volt :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...