Ingyenes DLC-t kapott a Killing Floor 2

Link másolása
Tropical Bash néven új DLC-t kapott a Killing Floor 2. A csomag teljesen ingyenes, ráadásul egészen tartalmas is: egy új pálya, ellenfél és fegyver is helyet kapott benne.

Hosszú fejlesztési idő után végül tavaly év végén jelent meg a Killing Floor 2 PC-re és PlayStation 4-re. A címhez megérkezett az első Content Pack, mely ráadásul teljesen ingyenes.

A Tropical Bash névre hallgató DLC-ben egy trópusi szigetre látogathatunk el csapatunkkal, ahol egy működő vulkán is akadályozza az utunkat a zombik mellett. Új fegyverként egy buzogányt és egy páncélt kapunk, mellyel megidézhetjük a középkori csaták hangulatát. Az új ellenfél személyében Gorefiendet tisztelhetjük, akinek kezei helyett halálos pengék vannak felszerelve. Fegyverek terén történt egy apróbb változtatás is: bemutatkozott a multiperk rendszer.

A csomag már elérhető mindkét platformra, a legutóbbi frissítéssel települt.

2.
2.
Matt8888
A multiperk nem újdonság az egyben is volt.
1.
1.
shooter1234
Az a multiperk dolog egész jó. Egy példa: A supportfegyverek mind sörétesek voltak eddig, tehát a support megkapja a perkbónuszait a többi söréteshez is (a medic söréteséhez és a firebug -éhoz is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...