Gwent - megérkeztek a nilfgaardiak

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 8.
  • Letöltés
Link másolása
Frissült egy nagyot a Gwent: The Witcher Card Game bétája, így már a nilfgaardi frakcióval is játszhatunk. A déli birodalom a kémkedésben és az árulásban jártas, ennek megfelelő lapokkal bővült a repertoárunk.

A jelenleg zárt bétafázisban leledző Gwent: The Witcher Card Game folyamatosan frissül, legutóbb a nilfgaardi frakcióval bővült a felhozatal. Az új lapok megannyi érdekességgel kecsegtetnek, kémekkel és árulókkal is remekül érvényesülhetünk, akár még az ellenfelünk seregéből is magunk mellé állíthatunk hősöket. A felderítéssel a riválisunk kezében lévő kártyákat vagy a paklijában következő két lapot is megnézhetjük.

A lényeg az, hogy nilfgaardiakkal a feje tetejére állíthatjuk a meglévő taktikákat, megzavarva az ellenfelünket.

A Gwent: The Witcher Card Game nyílt bétatesztje hamarosan kezdetét veszi, és reméljük, hogy a végleges változatra sem kell sokáig várnunk. Novemberben mi is tettünk a játékkal egy próbát.

4.
4.
anadrex
A többi kártyajáték mellett a címén kívül nem tudom ez mivel tud majd labdába rúgni, de szerintem nem lesz túl nagy siker.
3.
3.
user101
Sony nem ismeri az "Early Access" fogalmát. ( Bár az NMS óta van némi fogalmuk róla :))) szóval ők csak "végleges"-nek kikiáltott verzákat szeretnek kiadni...
2.
2.
Tyler89
#1: Az szerintem továbbra is tervben van, de a béta csak PC-n és Xbox-on érhető el.
1.
1.
Wazzzovski
Mi lett a Ps4es verzioval? Rosszul emlekszem, hogy volt tervben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...