Mel Gibson rendezi az Öngyilkos osztag folytatását?

  • Írta: Shifty
  • 3 napja
  • Cooltúra
A The Hollywood Reporter értesülései szerint Mel Gibson is csatlakozhat a DC egyelőre közel sem olyan fényesen csillogó filmes univerzumához. A legújabb szóbeszédek szerint ő rendezheti az Öngyilkos osztag folytatását.

A David Ayer rendezésében készült Öngyilkos osztag a tavalyi év egyik legígéretesebb szuperhősös filmje volt, mégse váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Legalábbis kritikailag nem, anyagilag ugyanis bőven megtérült a Warner Bros. befektetése, hiszen a film több mint 745 millió dollárt termelt világszerte. Ez pedig bőven elegendő teljesítmény ahhoz, hogy folytatást kapjon a Deadshottal, Killer Crockal, Boomeranggal, Jokerrel és Harley Quinnel felálló társaság.

A Warner jelenleg is gőzerővel toborozza a projekthez a rendezőt, a The Hollywood Reporter pedig úgy tudja, a stúdió legújabb kiszemeltje az a Mel Gibson, aki hosszas száműzetés után térhet vissza a filmgyárba. Ebben óriási szerepe van természetesen legutóbbi rendezésének, az időközben 6 Oscar-jelölést bezsebelő Fegyvertelen katonának is.

A döntés viszont meglepő húzás lenne a Warnertől, Gibson ugyanis nemrég még nagyon kritikusan nyilatkozott a szuperhősfilmekről. A Batman Superman ellent konkrétan leszarozta, a Marvel alkotásait pedig nagyon erőszakosnak titulálta.

Persze nem Gibson az egyetlen, akinek felmerült a neve. A pletykák szerint a Védhetetlen és a 44. gyermek rendezője, Daniel Espinosa is szerepel a kiszemeltek listáján, ahogy Jonathan Levine (Eleven testek) és Ruben Fleischer (Zombieland) is.

50.
Azur
#28: Igen,csinált,itt ebből a forgatókönyvből is kihozta amit tudott egyébként,még olvastam is korábban,hogy 1-2 dologba még bele is szólhatott a forgatókönyvet illetően,de a többi nem rajta múlt.Ő kitett magáért ez tuti.
49.
Ecneb
#44: +1 Dont't feed the troll...just ban him already...
48.
A friss tej a jó tej
#47: ""Ui
Jöhet privatba az anyazas.""

Véletlenül nem ez a provokálás?
47.
Yanez
#46: Első és utolsó figyelmeztetés mr. Friss tej: fejezd be a provokáló trollkodást! Köszi!
46.
A friss tej a jó tej
#44: Ja ebben igazad van. Én sem értem miért reagálnak nekem, mert én egy rossz szót nem szóltam a haverjaidnak! Nézd meg a kommentek sorát, hogy ki-kibe kötött bele. Bár mindet nem tudod nézni, mert cenzúra van...
45.
A friss tej a jó tej
#43: Kösz kihagyom! Mindenki olyan kalappal köszön amilyen van neki! Ne magadból indulj ki!
44.
Azur
Csak azt nem értem,hogy miért reagáltok ennek a lejárt szavatosságú tejnek.Mintha nem lenne egyértelmű minek van itt.
43.
kopic
Ui
Jöhet privatba az anyazas.
42.
kopic
#41: Jovan fannika ne okoskodjal már...
41.
A friss tej a jó tej
#40: Na amiről beszéltem! :) Itt is van a másik probléma, amit úgy hívnak hogy álszenteskedés! A profilodat elnézve, te 22 éves vagy és férfi nemű. Ne mond már nekem, hogy számodra egy ilyen profilkép visszataszító? Ne nevettess! Kinek játszod itt meg magad?
40.
kopic
#27: Csodalkozunk ?
Elég ránézni a profilkepere. Amúgy sztem swfannika tért vissza közénk ismét.
39.
A friss tej a jó tej
#35: Tudod Norbiii az a legnagyobb baj veletek, hogy az emberek véleményét nem akarjátok elfogadni. Ha valaki nem úgy gondolkodok mint Te és a haverjaid, akkor az már nem is mondhat véleményt :)) Akkor jön a vádaskodás, meg az Off-vád, a kimoderálás és egyéb buta gyerekes dolgok. Tudod kicsit fura ezt látni a 21. század Magyarországában....
38.
A friss tej a jó tej
#35: Hát igen. biztos ez lehet a gond, hogy félreértettem és túlreagáltam. :) További szép napokat!
37.
Simonus18
Mel Gibson fasza gyerek, rendkívüli rendező, és szimpatikus alak, aki meg még mindig ócsárolja, annak nincs önképe. Mindenkinek vannak rasszista, nem szimpatikus tendenciái, csak a különbség az, hogy a médiát a híres emberek érdeklik, nem pedig no-namek. Eleget szenvedett már a zionista média célkeresztjében.
36.
GODL1KE
A fegyvertelen katona nagyon jó film volt képes jól rendezni ez az öreg majom :D
35.
Norbiii
#34: Bocsáss meg, de nagyon félreértettél, és túlreagáltad. Hozzászóltam a cikk témájához, és Te többször is reagáltál rám, én csak válaszoltam neked, teljesen normálisan, és Te most mintha személyeskednél velem egy kicsit.

Természetesen írd le amit gondolsz, senki nem akar korlátozni...
34.
A friss tej a jó tej
#33: Látom, hogy Te megint egy másik vonatra száltál fel.. :)) Honnan jött ez az antiszemita duma? Ki volt itt antiszemita? És miért kell neked beleavatkoznod egy kialakult beszélgetésbe? Már azon kívül ami tudott és nyilvánvaló, hogy szeretsz beleszólni dolgokba. Miért fáj az neked, ha valakinek van véleménye? Miért fáj az neked, ha valakinek más a véleménye? Miért okoz neked problémát az önmegtartóztatás? És az ecneb barátod, miért nevez valamit offolásnak, ami nem is az? Látom én, hogy Ti nagyon egy húron pendültök, csak nem tudom minek. Semmi csúnya nem hangzott el, csak volt egy kialakult beszélgetés, amiben valakinek más volt a véleménye, mint az itt egymást nyaló-faló usereknek. Miért kell csoportosan rátámadni valakire, akinek más a véleménye? És ne gyere nekem azzal, hogy itt csak a jóról lehet beszélni, ugyan már! Van egy hír, ahol szó van egy emberről, az az ember tesz dolgokat mint színész és rendező, és tesz dolgokat mint magán ember. Miért ne lehetne erről beszélni?? Minek képzelitek magatokat, hogy valakinek korlátozzátok a véleményét, még ha az szembe is megy a tiétekkel? Miért kell egy oldalúnak lenni? Ezt már nagyon sokan felvetették neked is személy szerint.
33.
Norbiii
#15: Persze vannak olyan tettek, és súlyos mondatok, amikor valamelyest számít a többi is. Ha egy brutális mészáros, vagy gyermekeket erőszakoló pszichopata filmet forgatna, tuti nem lenne szimpatikus színészként sem, megvetném, és nem tudnék vele azonosulni. De Gibson nem a gonoszbácsi!

Vannak dolgok körülötte, de hogy ebből mi és mennyi igaz, azt nem lehet pontosan tudni, csak az amit leírnak! Lehet nem úgy történt, ahogyan leírják, az is lehet, hogy igen. Olvastam már cikket, ahol Gibson másképp állítja, mint a nő. Nem tudom mi a pontos igzság. Értelmes érvekkel lehet társalogni róla, de erről az antiszemita off vonalról térjünk vissza a cikkhez és Mel Gibson SZÍNÉSZI munkásságához! Köszönöm!
31.
mzperxreg
30.
Ecneb
#20: Ezért aztán nagyon fontos pár napja regisztrálnod az oldalra. Értelmes hozzászólásodat még nem láttam és csak OFF-olni tudsz.
29.
Macifasz
#16: Az úgy szép. :-D Főleg, hogy Oscar díjas rendező (a Rettenthetetlenért kapta meg).
28.
CitromH
#20: Nem ismered a történetet, csak az eredményt (amit egyébként is divatos felfújni). Ne ítélkezz úgy, hogy nem vagy részese.

#19 Én imádom a munkásságát, és a szinészi munkáját is, de jelen esetben egyet kell hogy értsek most veled. Nagyon jó film, és megérte megnézni, de csinált ő már sokkal jobbat is.
27.
Rakottkrumpli
#20: Nálad nagy bajok vannak...
26.
Batman
#12: Dehogy gyongyszem, egy tulertekelt egyen sajna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...