Mel Gibson rendezi az Öngyilkos osztag folytatását?

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Hollywood Reporter értesülései szerint Mel Gibson is csatlakozhat a DC egyelőre közel sem olyan fényesen csillogó filmes univerzumához. A legújabb szóbeszédek szerint ő rendezheti az Öngyilkos osztag folytatását.

A David Ayer rendezésében készült Öngyilkos osztag a tavalyi év egyik legígéretesebb szuperhősös filmje volt, mégse váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Legalábbis kritikailag nem, anyagilag ugyanis bőven megtérült a Warner Bros. befektetése, hiszen a film több mint 745 millió dollárt termelt világszerte. Ez pedig bőven elegendő teljesítmény ahhoz, hogy folytatást kapjon a Deadshottal, Killer Crockal, Boomeranggal, Jokerrel és Harley Quinnel felálló társaság.

A Warner jelenleg is gőzerővel toborozza a projekthez a rendezőt, a The Hollywood Reporter pedig úgy tudja, a stúdió legújabb kiszemeltje az a Mel Gibson, aki hosszas száműzetés után térhet vissza a filmgyárba. Ebben óriási szerepe van természetesen legutóbbi rendezésének, az időközben 6 Oscar-jelölést bezsebelő Fegyvertelen katonának is.

A döntés viszont meglepő húzás lenne a Warnertől, Gibson ugyanis nemrég még nagyon kritikusan nyilatkozott a szuperhősfilmekről. A Batman Superman ellent konkrétan leszarozta, a Marvel alkotásait pedig nagyon erőszakosnak titulálta.

Persze nem Gibson az egyetlen, akinek felmerült a neve. A pletykák szerint a Védhetetlen és a 44. gyermek rendezője, Daniel Espinosa is szerepel a kiszemeltek listáján, ahogy Jonathan Levine (Eleven testek) és Ruben Fleischer (Zombieland) is.

43.
43.
kopic
Ui
Jöhet privatba az anyazas.
40.
40.
kopic
#27: Csodalkozunk ?
Elég ránézni a profilkepere. Amúgy sztem swfannika tért vissza közénk ismét.
37.
37.
Simonus18
Mel Gibson fasza gyerek, rendkívüli rendező, és szimpatikus alak, aki meg még mindig ócsárolja, annak nincs önképe. Mindenkinek vannak rasszista, nem szimpatikus tendenciái, csak a különbség az, hogy a médiát a híres emberek érdeklik, nem pedig no-namek. Eleget szenvedett már a zionista média célkeresztjében.
36.
36.
GODL1KE
A fegyvertelen katona nagyon jó film volt képes jól rendezni ez az öreg majom :D
31.
31.
mzperxreg
26.
26.
Batman
#12: Dehogy gyongyszem, egy tulertekelt egyen sajna.
9.
9.
Falcon
Az elsönél csak jobb lehet , borzalmas volt végignézni
8.
8.
kopic
#7: Talán nem tetszik ?
7.
7.
KőbányaKispest
Nem tudom, mit vagytok oda ennyire páran.
6.
6.
Gykrizsi
Espinosat semmi képen ne, a 44. gyermek rendezése szörnyű volt.
4.
4.
Norbiii
Amire Mel Gibson ráteszi a kezét az csak jó lehet...! Nagyon tud valamit ez a pali, egyik kedvencem! :)
1.
1.
azureknight0715
Mel Gibsonnál járnának a legjobban, persze csak akkor ha valami nagyot akarnak letenni az asztalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...