Amerikai toplista: a Resident Evil 7 vitte a hónapot

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 18.
  • Toplista
Link másolása
Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group januári jelentése. Az év első hónapjában kisebb volt a forgalom, mint tavaly, a játékeladásoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a visszaesés.

Négy százalékot zsugorodott az amerikai játékpiac éves szinten, a teljes forgalom 611 millió dollár volt januárban. A hardver- és a kiegészítőeladások 19, illetve 17 százalékot estek vissza (így 127 és 155 millió dollárt tettek ki), a játékeladások viszont 14 százalékot nőttek, a 313 millió dolláros szegmens tudta csak mérsékelni a károkat.

A konzolok közül a PlayStation 4 volt a legkeresettebb, ez már sorban a negyedik aranyérme a Sony masinájának, utána következik az Xbox One, majd a NES Mini. Játékfronton a Resident Evil 7 vitte a pálmát, de az NPD szerint egyébként is többet költöttek a játékosok ezen a téren, ezért a látványos gyarapodás. A tízes toplista így fest:

  1. Resident Evil 7
  2. Call of Duty: Infinite Warfare
  3. Grand Theft Auto V
  4. Battlefield 1
  5. NBA 2K17
  6. Kingdom Hearts HD 2.8 - Final Chapter Prologue
  7. Madden NFL 17
  8. Watch Dogs 2
  9. Overwatch
  10. FIFA 17
11.
11.
PrimYaz00
#8: -1 Te meg a 4. résszel nem játszottál :)
10.
10.
GAMEROD
Nekem csak annyi bajom van a játékkal hogy zombik helyett megint ilyan hosszúfogú nyálkacucc az átlagellenségek. Hogy hasonlít e a klasszikusra? Játékmenetben valamennyit visszaad az első részéből, ház, repülőrovarok stb. és a 4-részben lévő parasztokból. Nincs azzal gond hogy kísérleteznek az Urbex, Texas farm horrorral, úgyis kevés ilyen van a játékvilágban. Az Outlast 2 lesz talán ilyesmi, ha nem is Urbex de talán Texas.
8.
8.
dcba
#6: Sztem o a 4-tol ismeri a sorozatot, kulonben nem mondana ilyet. Ebben a szellemben viszont orulok, h ez nem az a Resi. Nem kell a Resi 4-5-6 stilusa, en pont ezt az elveszetten maszkalos kilatastalansagot szeretem, nem azt, h 3 zombit rugunk le egy porgo rugassal.
7.
7.
Neo1989
Ennyi, ami jó az jó :D
3.
3.
dcba
En is csak odakat tudok zengeni a jatekrol. Egyszeruen imadom es mar idegtepo a varakozas, h vegre kint legyenek a DLCk.
2.
2.
Freed
Na basszus.Visszaszívok mindent amit magáról a játék tartalmaról mondtam a múltban.Az kurva élet hogy nem olyan mint az eddigi Resik,amihez tartom is magam,de ez...ez...ez rohadtul jóra sikerült.Fosatós,paráztatós,nem ül le egy percre sem.Nagyon jó lett.
Mindezektől eltekintve ha a Redident evil főrésze ezt a vonalat viszi tovább,nem gond...sőt.
De én örülnék mondjuk egy klasszikus Resinek is.Nyomhatnák tovább a mellékágakat pl.
1.
1.
guba800
Nem csoda hogy az első helyen van,hatalmas game.ki van platinázva és még mindig játszok vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...