iOS-re költözik a GRID Autosport

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters bejelentette, hogy iPhone-ra és iPadre költözteti a GRID Autosportot. A versenyjáték hiánytalan tartalommal érkezik majd az okostelefonokra és tabletekre.

A 2014-es játék átirata 22 versenyhelyszínt, több mint 100 pályát és 80 autót vonultat fel - az alapjátékon túl a később érkezett DLC-ket is megkapják a mobilosok. Ennek persze meglesz az ára, a GRID Autosport mobilon és tableten 12 dollárt kóstál majd.

A játékból egyelőre csak az iOS-es verziót jelentették be, az androidosat nem, az Apple operációs rendszerére viszont még tavasszal megjelenik a program. Az irányítás "mobilkompatibilis" lesz, vagyis használhatjuk az érintőkijelzőt, döntögethetjük a készüléket vagy az MFi-s kontrollerkiegészítőnket is bevethetjük a versenyzéshez.

5.
5.
Batman
Ha olyan lesz mint az idei forma 1 akkor koszi de nem. i7 plusson szaggat ha patkara megyek, a grafika egyenesen hanyinger, 5 eve jobban nezett ki a real racing 3 mint az.
4.
4.
RangerFox
#3: Szerintem is használhatóbb és kényelmesebb a Carmageddonos irányítás.
3.
3.
Heldengeist
#2: Én a Carmageddon irányítását jobban szerettem. Az egyébként jobban érdekel, kontrollerrel megőrzi a nagykonzolos jellegét, vagy teljesen elárkádosítják.
2.
2.
XuChi
#1: Ha olyan lesz az irányítása mint a Real Racing 3-é, akkor nem lesz baj vele.

Ott én a giro-t használtam a kormányzásra, és a képernyő jobb oldala gáz, bal a fék. Tökéletesen eljátszottam így kb 300-400 órát eddig.

Az autómata féket, gázt, kormányzást meg vegyék ki belőle!
1.
1.
Heldengeist
Fura, hogy nem az elsővel kezdik. Kíváncsi leszek arra a telefonbarát irányításra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...