Áprilisban jön a What Remains of Edith Finch

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Giant Sparrow új alkotása is egy belső nézetes sétaszimulátor lesz számos megoldandó rejtéllyel fűszerezve. Most már tudjuk, hogy pontosan mikor csaphatunk le a What Remains of Edith Finchre.

A művészi alkotásokkal egyszerűen nem lehet betelni. Nagy érdeklődéssel várjuk a The Unfinished Swannel már bizonyított Giant Sparrow csapat új alkotását, melyben egy nyomasztó külsejű házat és környékét járhatjuk be Washington államban.

A játékban a Finch-család szomorú történetét ismerhetjük meg az egyetlen életben maradt leszármazottat, Edith-et irányítva. Nekünk kell kiderítenünk, hogy az egyes családtagjaink miért és miként haltak meg, miközben szép lassan bejárjuk az ódon kúriát. A lány 11 évesen hagyta ott a famíliát, bátyja eltűnt, anyja pedig bezárkózott - egy ősi átok kísérti Finchéket.

Egy ideig úgy volt, hogy a What Remains of Edith Finch PS4-exkluzív lesz, de szerencsére a Steamen is tiszteletét teszi a játék. Most már hivatalos: az anyag április 25-én érkezik 20 dolláros árcédulával. A legutóbbi sztoritrailert és képeket itt nézhetitek vissza.

1.
1.
user101
De ügye VR exkluzív lesz egy kicsit ?! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...