Mégsem jövőre jön az Assassin’s Creed: Empire?

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 21.
  • Pletyka
Link másolása
Egy svájci kiskereskedő szerint még idén boltokba kerülhet az új Assassin’s Creed-játék. Habár a Ubisoft már utalt rá, hogy 2018-ra csúszik a folytatás, úgy néz ki, remekül haladnak a munkálatok.

Egy svájci kiskereskedő termékoldalán olvasható információk szerint 2017 utolsó negyedévében érkezhet az Assassin's Creed: Empire munkacímen futó folytatás. A WOG csupán a tervezett kiadási ablakot említi, nincsenek képek és információk a játékról.

Persze könnyen lehet, hogy csak egy placeholderről van szó - vagyis lényegében egyszerű találgatásról -, és ugye a Ubisoft már korábban is utalt arra, hogy nincs kőbe vésve a 2017-es megjelenés.

A pletykák szerint az ókori Egyiptomban játszódó anyagról már több kép kiszivárgott a múltban, az biztos, hogy a sorozat teljes felújítást kap, hiszen az évek óta működő recept már erősen megkopott.

Leghamarabb talán a júniusi E3-on hallunk az új Assassin’s Creedről, amely immáron Nintendo Switch-re is megjelenhet.

20.
20.
fehersam
Én nagyon szeretem a szériát, a Unity is tetszett (40 gb patch után), de ez az Egyiptom valahogy nálam kicsit fura, ezért nem várom nagyon a játékot.
19.
19.
br1Koo
Filthy casual peasants.
18.
18.
NECROSMOKE
Valami uj Prince of Persiat kellene csinaljanak.
17.
17.
Mortis
#16: hát ezt nem is arra találták ki, hogy egymás után, gyorsan játszd ki őket. én is 3 év alatt vittem végig majd' az összes részt( egyedül a 3.-at nem, mert az számomra minden szinten túl unalmas volt) s így rendben volt, de pl. az AC4 után a Rogue annyira ugyanolyan volt, hogy ott egy erőszakos szünetet azért be kellett iktatni. s a 3. rész után még a narratíva/történet sem tudja a lelket tartani a játékosban, mert papírvékony.
16.
16.
miskafia
Aki megpróbálja egymás után végigjátszani ezt a sorozatot, annak sok sikert kivánok. 2 éve kezdtem. Az AC 4. részéig birtam és utána az AC Freedom cry-al szenvedtem, nagy nehezen de még végig játszottam. Adtam magamnak egy fél évet (mert már a hányinger kerülgetett) és most a Rogue-val próbálkozom. Egyáltalán nem rossz sorozat, sőt! De monotonná tud válni.
14.
14.
dante92
Számomra az első az igazi AC. Az összesel játszottam (a háromig ki is maxoltam őket), de engem Altair, a világ, amiben játszódik, kedvencemmé varázsolta. Jó, monoton, de engem nem zavart.
Mindenki a második részt isteníti, de nekem az hatalmas csalódás volt.
A Unity nem lenne rossz, ha lehetne irányítani, meg technikailag nem lenne megerőszakolva.
12.
12.
Serovics
A unity jól elcseszték, a Syndicate nem volt rossz, meglessük ezt is!
11.
11.
Simonus18
#10: Az AC franchise-nak, még annak idején az volt a szerencséje, hogy izgalmas és jól kidolgozott storyja volt (Ádám és Éva, Minerva, etruszk kultúra, előző kisérleti alanyok), de sikerült a III. réssztől ezt is elbaszniuk. Engem onnantól vesztettek el. Mert az AC 1 és AC 2-nél még ha a gameplay sem fogott le engem a narratíva annál inkább.
10.
10.
_NMI_
"hiszen az évek óta működő recept"

Fogalmazzuk csak át egy kicsit.

"hiszen már az első rész óta is agyzsibbasztóan casual, unalmas és egyébként alapvetően szar recept"
9.
9.
hedzsooo
Idén ne lenne AC? Ugyan. Nincs itt még április 1. ilyen poénokat bedobni. :)
5.
5.
RangerFox
Top 5 franchiseom között van, az eddigi részek is mind jók voltak, főleg a 3 és az utána lévők.
3.
3.
Simonus18
Egyiptomnak köszönhetően én még gémelnék egy Assassin's Creed-del is
2.
2.
aordog
Szerintem fogyasztható a sorozat.
Fôètelnek nem, de deszertnek mindenkèppen kellemes!
1.
1.
Mortis
én 2020-at se bánnám, csak legyen végre játék, ne csak egy termék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...