Négy perc gameplay a Syberia 3 elejéből

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 21.
  • Videó
Link másolása
Egy hónappal a premier előtt hosszabban is belenézhetünk a Syberia 3 nyitó képsoraiba. Kate Walker ezúttal a Youkol törzs fagyos lakóhelyén találja magát, ahol ezernyi titok vár megfejtésre.

A Syberia 3 nem árul zsákbamacskát: ugyanolyan csodálatos point 'n' click kalandjátékról van szó, mint korábban. A második részt az Origin akciójának köszönhetően még nem késő bepótolni.

Ami a harmadik rész sztoriját illeti, Kate Walker élet és halál közt találja magát egy folyóparton, nem messze a Youkol törzsnek otthont adó Valsembor falutól. Új társaival igyekszik kideríteni, hogy pontosan mi történt vele - az biztos, hogy a törzsben rengeteg titok lappang.

A játék egyébként április 20-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de a Switch-verzió is tervben van.

Ezúttal a játék nyitó képsoraiból csíphettek el 4 percnyi gameplayt. Vajon Kate mit keres egy elmegyógyintézetben?

11.
11.
br1Koo
Nagyon várom! Csak annyi a bajom, hogy annyi játékot vásároltam az utóbbi időben, hogy nem tudom már mivel játsszak...
8.
8.
hedzsooo
#6: +1, szerintem is az már inkább bosszantó lenne egy ilyen stílusú játéknál, mint a gyengucabb grafika
7.
7.
Yanez
Látom a TR Lara Croftja elválalt egy zs kategóriás szerepet, csak sokkal rosszabb "megvilágításban". Itt aztán a mimika miatt sem kell hisztizni, mivel nincs neki olyanja. Mellesleg anno imádtam ezt a gamét.
6.
6.
DarkLord
Amire kíváncsi vagyok mennyire cseszik szét a játékot azzal, hogy az ember szájába rágja a megoldásokat..remélem ezt a trendet nem fogja követni a játék, mert én meg , akkor leszek nagyon szomorú! Akkor gyakorlatilag meg is ölnék a régi játékot ezzel és tényleg értelmetlennek tartanám a folytatást én is.Maga a képi megjelenítés nem nagy szám tényleg, de ezen hamar túlteszem én magam.
5.
5.
hedzsooo
Érdekes, gondolom vmelyik hazai, v. külföldi (esetleg mindkettő) oldalon megjelent a napokban ez a videó és ti is kidobtátok gyorsan. AZONBAN EZ EGY TAVALYI VIDEÓ, GYEREKEK! ;D

https://www.youtube.com/watch?v=mY80HI-DOys A GameSpot már tavaly októberben ezt megosztotta velünk. :) Azt hiszem az ilyen cikkeket hivhatjuk "clickbait"-nek. Egyébként a játék maga várós, függetlenül attól, h jól láthatóan igen, nem a grafika fogja elvinni a hátán az egészet, mint pl. egy CRYSIS-t, de a történet várhatóan most is hozza a várható szintet.
4.
4.
Gorrister
A grafika rettenetesnek tűnik, pedig egyáltalán nem vagyok egy grafika buzi. Nem is értem ez hogy lehet, hiszen az első két játék is csak a grafikai dizájn miatt volt kiemelkedő, illetve a sztori még egész jó volt, de a játékmenet a közepes és a csapnivaló között ingadozott. Ha abban sem tudnak nagyot mutatni amiben az alapjátékok jók voltak akkor sok jóra nem számítok. Mondanám, hogy nagyon csalódott vagyok de igazából alapból nem látom szükségét ennek a játéknak, teljesen feleslegesnek érzem folytatni ezt a sztori.
3.
3.
aordog
Az elsô 2 rèszt imádtam. Rengeteg idôbe telt, mire magamtól rájôttem mindenre.
Kiváncsian várom, de egy kicsit szomorú is vagyok. Igy, ebben a statikus formában (fix kamera) sokkal- sokkal többet kibìrtak volna hozni. Legalább egy Resident Evil Zero kêpi világot..és az nem mai gyerek! Sajnálom : (
1.
1.
KRAT0S
Maga a játék biztos nagyon jó lesz,de ahogy kinéz az minden kritikán aluli:////
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...