Ingyenessé teszik az eredeti StarCraftot

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 27.
  • Akció
Link másolása
Amellett, hogy a Blizzard felújítja a StarCraftot és a Brood Wart, mindenki számára ingyenessé teszi az eredeti antológiát a héten érkező legfrissebb javítással egy időben. Igazi klasszikussal bővülhet a gyűjteményünk.

Érthető a Blizzard döntése, elvégre a hétvégén bejelentett StarCraft Remastered nyári megjelenése után valószínűleg nem sokan vásárolnák meg az eredeti antológiát. A héten érkezik a StarCraft: Brood War 1.18-as javítása, amely számos új funkcióval vértezi fel az RTS-t, és ezzel a játék ingyenesen letölthetővé válik bárki számára.

A patch a hibajavítások mellett új anti-cheat-fejlesztéseket hoz magával, és megoldja a kompatibilitási hiányosságokat az új operációs rendszereken (Windows 7, 8.1 és 10).

Az eredeti StarCraft Anthologyért 14,99 dollárt kértek a Blizzard digitális boltjában, mielőtt törölték volna onnan. Ha várunk pár napot, ingyen a miénk lehet az alapjáték és a kiegészítője.

8.
8.
jani091
#6: Elvileg a remastered verzióval rendelkezők együtt tudnak majd játszani azokkal is, akiknek csak a classic van meg. Szóval lesz ugyan úgy ladder, meg matchmaking, stb.
7.
7.
markoci555
nem bántam meg a vételt, de sokkal jobb lett volna ha még jó régen, fizikailag szerzem be

nekem multinál valami hibát írt egy port-ra, és lusta voltam megcsinálni, mert volt egy olyan érzésem, hogy már csak profik nyomják, és én köpni nem tudnék, lerusholnának, lehet most kicsit megnő a kezdőbb játékosok száma? Akkor még meg is próbálnám megcsinálni azt a hibát.
6.
6.
KőbányaKispest
Ha ingyenessé teszik, lesz hozzá valami szerver támogatás is? Vagy csak úgy lesz/van.
5.
5.
Ez király hír, mindig full béna voltam benne de teszek vele ismét egy próbát! :)
4.
4.
laggr
Honnan lehet majd beszerezni? A blizzard boltjából?
2.
2.
Firsttime
Már vagy tíz éve ingyenessé tehették volna...
1.
1.
NECROSMOKE
A cimet javitsd kerlek. Eredeti helyett eredei-t irtal. Bocsika :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...