Frissítve: Új képek érkeztek a Tomb Raider-filmből

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A forgatási fotók után megjelentek az első hivatalos képek a jövőre érkező Tomb Raider-filmből. Alicia Vikandert egy az egyben úgy öltöztették fel, mint az új generációs játékok Laráját - még a csákánya is megvan!

A Vanity Fair tette közzé az első hivatalos képeket a 2018-as Tomb Raider-filmből, amely a 2013-as játékot veszi alapul - ennek megfelelően Alicia Vikander is úgy néz ki, mint a rebootolt játékok Lara Croftja.

A párhuzamokra a történet még inkább ráerősít: a 21 éves Lara egy Japán közelében lévő szigetre utazik, hogy feltúrjon egy sírt és megtalálja hét évvel korábban eltűnt édesapját (Dominic West). A mozi főgonoszát Walton Goggins alakítja, de szerepet kapott még az adaptációban Daniel Wu is.

A premier 2018. március 16-án esedékes. A bevezetőben említett forgatási fotókat itt nézhetitek vissza.

Update! Érkezett az este egy újabb kép is:

33.
33.
xSHx
#31: Ha ez neked egy komplett story, akk nem XD Ezt a Japán szálat lehet lezavarják 10 percben, aztán GO Spanyolország. Vagy mit tudom én hova. Uh, nem tudunk semmit se, de azt igen, h ez a csaj egy Botsáska. XD
32.
32.
delphijos
#29: Hát nem vagyunk egyformák. Ez a csaj kifejezetten sportos ( ha láttad a Bourne filmben ). Sokkal elöbb hiszem el róla , hogy ezeket csinálja mint az "igazi" Lara-ról, hatalmas csöcsökkel. Aki ráadásul a LEGPRAKTIKUSABB öltözékkben megy dzsungelbe, sziklátmászni, stb.... Egy trikóban és egy rövidnadrágban, és combra szíjazott mordályokkal mint egy cowboy. Ez mennyivel "hitelesebb"? Ne keressünk már ebben ennyire "mi az életszerű" dolgokat. Kitalált történet, kitalált szereplők.
31.
31.
kopic
#27: "Sztorirol nem tudunk meg semmit se"
Elolvastad te egyaltalan a hirt ?

"A párhuzamokra a történet még inkább ráerősít: a 21 éves Lara egy Japán közelében lévő szigetre utazik, hogy feltúrjon egy sírt és megtalálja hét évvel korábban eltűnt édesapját (Dominic West). A mozi főgonoszát Walton Goggins alakítja, de szerepet kapott még az adaptációban Daniel Wu is."
29.
29.
_NMI_
#26: Nem a csöcsiséggel van a legnagyobb gond, hanem azzal, hogy az ég adta egy világon nincs benne SEMMILYEN kiállás, megjelenés, ami alapján elhinném, hogy a csaj képes lenne arra, amire Lara a játékokban. Egy filmben azért jobban odafigyelhetnének erre. Hogy egy példát hozzak fel, Jolie is szánalmasan nevetséges volt a Salt ügynök című filmben, amikor a maga negyven kilójával nála kétszer-háromszor nagyobb férfiakat aprított.

Vikander baja, hogy ha ránézel, egyszerűen nem tudja róla elképzelni az ember, hogy ez a csaj sziklát/hegyet mászik és úgy en block a sport, a mozgás és a felfedezés/kutatás az élete. Ezt a csajt bálkirálynőnek lehet elképzelni maximum, egy törékeny kislánynak.
Sajnos előfordul olyan, amikor a fegyver iszonyatosan hülyén néz ki valaki kezében és ez pont egy ilyen eset, nem ide való a csaj.


Legalább a nézése lenne zorall, de csak a bánatos kutyaszemekkel rendelkezik....
28.
28.
xSHx
#27: *reboot, *sportosság
27.
27.
xSHx
#23: A Story ról nem tudunk még semmit se, uh feleslegesen idegeskedsz ezen. Nem hinném, h full game copy lesz. Az viszont számomra teszetős, h nagy lapáttal merítenem a rebbot univerzumából. És ezt nem nemevezném másolásnak, hisz az is zavaró lenne, ha full el lenne rugaszkodva az alaptól.

Am maga a színészcsaj szerintem is kb katasztrófa. Semmi sporosság nincs benne. Google képek között is csak modellfotózásom vannak. Bájos baba arca van és ennyi. Gondolom majd utólag a cgi megoldja.
26.
26.
delphijos
#18: Én veled értek egyet. Miért kéne Lara-nak kigyúrt csöcsinek lennie? Szerintem teljesen jól hozta a "kemény csaj" figurát is, miért ne lehetne jó? Hogy lehet pár kép alapján eldönteni hogy milyen lesz? Azért mert másképp képzeli valaki el? Nehogy már egy Cospay-es csajjal hasonlítsuk össze.... A szuperhősök ezerféleképpen néznek ki a képregényekben. A filmekben meg sokszor megint másképp. Ki mondja meg melyik a jobb? Legalább várjuk meg a filmet mielőtt ítélkezünk.
24.
24.
kopic
Egyebkent a csaj full ugy nez ki mint egy fapapucs. Szerintem azt sem tudja milyen rendezvenyen van. Borzalmas...
23.
23.
Onion
Szóval olyan lesz film. Mintha a TR játékot gameplay nélkül nézném. ÁÁÁ dehogy megerőltetnél magukat hogy új történetet írnak. Inkább lemásolják játékot.
22.
22.
#20: Jó, hát azért a cosplay nem éppen színház vagy mozi, bár biztos vannak ilyen vénájú cosplayesek is. Ennyi erővel Larának sokkal jobb lenne egy pornószínésznő, ha pornhubon keresel nem a google-ben...
20.
20.
_NMI_
Én kíváncsi vagyok a filmre, de egyet kell értenem azokkal, akik szerint Vikander egyszerűen nevetségesen rossz Lara szerepére.
Baszki minél többször nézem a képeket, annál jobban nem tetszik... ahogy előttem is írták, mint egy óvódás, fejletlen kislány, borzalmas. Értem én, hogy jó színészi vénája van, de garantálom, hogy ebbe a filmbe nem kell Ex Machina szintű alakításokat hozni.

Pontosan olyan lenne ez a film, amivel viszonylag ismeretlen fiatalokat lehet kiugrasztani, aztán ha jól castingoltak, akkor még be is jöhet a dolog az ifjoncnak. Vikander beválasztása valahogy olyannak tűnik, mintha húzónév is lenne egyben, hogy "nézzétek kit raktunk meg Larának! Nem hasonlít rá, de a sikítása Oscar-díjas lesz!" Wow.
Elég csak annyit írni google-be, hogy Lara Croft Cosplay és már ezerszer jobb Larákat látni, mint Vikander valaha is lesz.
19.
19.
Mortis
ha nem lesznek benne fejtörők, akkor 0/10 lesz nekem.
18.
18.
Sír a sok nyamvadt egysíkú, pedig ez a csaj totál jó a szerepre, mérföldeket ver a seggszájú Jolie-ra, könyörgöm az a csaj nem is színész, sose volt az! Vikander viszont eléggé bejött a Bourne-ban, tökre illik rá ez a szerep is. Persze nem csak ezen múlik, sőt...hiába tetszik vagy sem, Jolie vagy Vikander ha a film maga egy kalap szar, értelmetlen párbeszédekkel és logikátlan baromságokkal. Előbb legyen jó a film, aztán majd van értelme vitatkozni, hogy melyik lett jobb, a régi Jolie-val vagy ez az új...
17.
17.
crytek
#11: Jaja. A Jolie féle én égek helyettük vígjátékoknál már csak ezek a képek 57x jobbak.
16.
16.
Macifasz
#7: Mert a játékbeli Laran olyan rohadt sok izom volt ugye? Az a fatuskó vagy fadarab pedig mióta lándzsa neked?
15.
15.
Artyom150
#14: Igen, ahogy Emily Blunt pakolt egy kis izmot magára a Rita Vrataski szerephez (és milyen kurvajól állt neki), úgy Vikandernek is ezt kellett volna tennie. Conrad Roth említi mikor Lara először mászik falat, hogy ezt a skillt már korábban elsajátította, és csak koncentráljon. Tehát Lara sziklamászó alapból, ezért alakhelyes lenne egy kicsit sportosabb testalkat. Vikander szinte tökéletes, de hiányzik róla az a kevéske izom.
14.
14.
XuChi
Egy rossz vicc ez a csaj Laraként. Mint egy ovodás komolyan.
12.
12.
Inferno
Sajnos így elnézve szegény lány nagyon nem ebbe a szerepbe való úgyanúgy mint Gal Gadot Wonder Women szerepébe szép nők az igaz de egy hősnő ne úgy nézzen már ki mint egy fogpiszkáló!!!!! Olyan színésznők kellenek mint Scarlett Johansson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
11.
gyerecske
Nekem tetszik.Nem is értem miért kell előre mindent lefikázni!Majd ráértek akkor ha tényleg szar lesz.
10.
10.
Krezy
Kár érte :/ Pedig a játékbeli Lara milyen menőn néz ki :P Jobb Szereplőt nem találtak?

http://pc.tgbus.com/uploads/allimg/160106/277-160106155248.jpg
7.
7.
Angelwing
#6: Egy macifaszt, ezt te sem gondolod komolyan. Azt a kúrva lándzsát is hogy fogja már! Nulla izom a csajon. Ez egy vicc lesz!
6.
6.
Macifasz
#4: Pont ez a lényeg. A 2013-as Larán se látszott az elején...de ahogy haladtunk előre a történetben, úgy vált azzá. Ez a filmvásznon is működhet.
5.
5.
hedzsooo
Még az a bot sem áll jól ott a kezeiben. ^^
4.
4.
Yanez
Képek alapján nagyon jól fest, sőt, de annyira lerí a csajról, hogy nem egy harcos jellem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...