Brit toplista: még mindig sokan vágynak űrkalandra

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 3.
  • Toplista
Link másolása
A remek nyitány után a tizenharmadik héten se lelt legyőzőre a Mass Effect: Andromeda, ráadásul az első három helyezett sorrendje se változott, így még mindig a LEGO Worlds és a Ghost Recon: Wildlands tanyázik a legjobb háromban.

Hiába a negatív visszhang, úgy néz ki, a rajongók mit sem törődnek a Mass Effect: Andromeda felemás pontszámaival, hiszen a sorozat legújabb felvonása már második hete vezeti a szigetország eladási listáját, ami egyébként a franchise történetében csak a Mass Effect 2-nek sikerült korábban. A trilógia nyitórésze a második hétre a 12. helyig csúszott vissza, míg a Mass Effect harmadik részét a FIFA Street váltotta az élen. 

Mögötte a dobogón sem történt változás, a Ubisoft-féle Ghost Recon: Wildlands magabiztosan tartja az ezüstérmes pozíciót, míg a dobogó legalsó fokát a LEGO Worlds foglalta el. A negyedik helyen nyitott a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, míg az ötödik helyen a Grand Theft Auto V, a hatodikon pedig a Horizon: Zero Dawn végzett.

  1. Mass Effect: Andromeda
  2. Ghost Recon: Wildlands
  3. LEGO Worlds
  4. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
  5. Grand Theft Auto V
  6. Horizon: Zero Dawn
  7. FIFA 17
  8. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  9. Rocket League
  10. Call of Duty: Infinite Warfare
  11. Forza Horizon 3
  12. Battlefield 1
  13. For Honor
  14. Overwatch
  15. Minecraft: Xbox Edition
  16. 1-2 Switch
  17. Watch Dogs 2
  18. Forza Motorsport 5
  19. WWE 2K17
  20. Halo Wars 2
61.
61.
Firsttime
#60: De most az mennyire lenne jó, ha mondjuk a witcherben minden poti más gombra lenne a billen kiosztva. Elég hamar összehányná magát mindenki. Én régen codoztam rengeteget. Aztán abbahagytam teljesen, manapság inkabb team fortress 2 megy(gondolkodom overwatch vásárláson...), és valamikor visszanéztem cod2 be, és majdnem hülyét kaptam a lean-től. Egy nyűgnek találtam hogy harminc gombot kell nyomogatnom, gugoljak alljak fel leaneljek menjek közbe, meg a kis faszom. Mentem is vissza team fortressezni, mert ott nem kell ilyennek szenvednem. Johet nekem mindenki, hogy ja hát az nem skill, ha csak menni kell lőni. De pl engem nem érdekel ez már. Nem találom kikapcsolodasnak hogy leanelgessek codban. Ugyanez igaz ezekre a dolgokra is. Senki sem akar harminchat gombot nyomogatni, az csak terhelés. Kikapcsolódni akarnak az emberek, élvezni a játékot nem pedig feszengeni tőle.
60.
60.
Mortis
#59: "Egyre komlexebb minden..." , "Annyira összetett már minden" , "ezt a szintű komlexitast..."

LOL! persze, az Androméda a maga 3 lehetséges aktív képességével, meg a Witcher 3 a potion-ök bármikor megihatóvá tételével komplexebb játékok lettek. ne tessék összekeverni az engine, script-tek összetettségét a játékmenetével: ha valami tendencia, az a butuló s egyszerűsödő feladatok, irányítás. emlékezz a CRPG-kre, vagy akár a korábban említett első MGS-sekre.
megjegyzem, ez nem az adott programok minőségéből von le, csak ugye egyre kevesebb ideje van mindenkinek, aztán már senki se akar szöszölni az adott varázskombó minden egyes részletének megjegyzésével csak meg akar nyomni egy gombot, hogy mehessen a következő ikon után a térképen.
40.
40.
ilovenancythompson
ennyia lényeg!
szijvon le asok nyávogó köcccsög:9
38.
38.
Diabolis83
Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy mi a valós, minimum gépigénye a játéknak? I3-2100 és gt570 nagyon esélytelen?
37.
37.
Diabolis83
Ennyi "kimoderált üzenet" cetli is ritka két oldalon. Nektek ugye feltűnt, hogy amiről vitáztok, az virtuális? Netán személyfüggő, ízléstől függő dolog?
35.
35.
kopic
34.
34.
Norbiii
#33: Dehogy! Csak ugye ő sokszor visszajött, és ha friss reggel ki lett szúrva volt, + nem mind1, hogy valaki egy platformra mond rosszat, és imád valamit, vagy valaki emberekre mond rosszat, csak azért, mert konzolos, vagy pécés.

Ezért Steven San kap egy figyelmeztetést, és szépen megkérem, ezt ne tegye, hátha normális mederben marad a dolog. :) Mind1, hogy PC vagy konzol, emberek vagyunk, valakinek ez tetszik, valakinek az, ezért nem érdemel senki sem bármi féle leszólást, vagy bármi rosszat, ennyi a lényeg!
33.
33.
PaprikaJancsi
#30: ,,seggeszki sokszor ennél kevesebbért is volt bannolva"

Ez elég öntámadós lett. Valakit kevesebbért bannoltok, valakit pedig egyáltalán. Nice rules! :)
32.
32.
Gykrizsi
#30: Nem tudom mit írtam, amiért moderációt kaptam, de ok. Megjegyzem, Steven kolléga nem első alkalommal írja ezeket, vagyis seggeszki példáján élve nyugodtan röpülhetne.
30.
30.
Norbiii
Ne személyeskedjetek, köszönöm!

Továbbá legyen egy ember konzolos, vagy PC-s, ezért senkit az égadta világon nem kell lenézni, sem megszólni, egy konzolos nem rosszabb egy pécésnél, de fordítva sem!

seggeszki sokszor ennél kevesebbért is volt bannolva, nem kell egyik oldal, egyik platformer gamer közösséget sem lenézni, sem hergelni!
További személyeskedés után, további lépések is jöhetnek (némítás, bann) kérlek erre figyeljetek, mert nem lenne jó!
15.
15.
kopic
#12: kimoderált üzenet
6.
6.
Gykrizsi
Hát a Nier-re tényleg nem kíváncsiak nyugaton az emberek, már második héten nem fért bele a 20-as listára. A Zelda is szépen csúszik le, ahhoz képest, hogy az egyetlen valamire való cím (és szinte egyetlen) a Switchen.
5.
5.
Hab
10 órát játszottam eddig vele, és semmi gondom nincs a játékkal.
2.
2.
Machiavelli
Hogy azért kerek legyen a dolog, szvsz csak mint Mass Effect játék szintjén középszerű, többi játékhoz képest még mindig atom a fikázás/butthurt tenger ellenére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...