Brit toplista: legyőzték az új Mass Effectet

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 10.
  • Toplista
Link másolása
A két hétig tartó uralkodás után legyőzőre talált a BioWare űroperája. A trónt a Persona-sorozat ötödik epizódja kaparintotta meg, míg mögötte továbbra is régről ismert arcok találhatóak meg a dobogón.

A vegyes fogadtatás ellenére két teljes hétig vezette a Mass Effect: Andromeda a szigetország eladási listáját, de Ryderékben ennyi szufla volt, a BioWare űreposza ugyanis egészen az ötödik helyig esett vissza. Helyét az a Persona 5 vette át, ami annyira jó rajttal indított, hogy a 2013-ban megjelent Ni no Kuni: Wrath of the White Witch után ő az első olyan JRPG, ami éllovasként szerepel a listán.

Mögötte a dobogón nem történt változás, még mindig a Ghost Recon: Wildlands és a LEGO Worlds foglalja el az ezüstérmes és bronzérmes pozíciókat. A negyedik helyen a Grand Theft Auto V zárt, míg a hatodik és hetedik helyen a FIFA 17 és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild landolt. A múlt héten bemutatott, vagyis inkább újrakiadott LEGO City Undercover a nyolcadik pozícióban vágott neki a hétnek.

  1. Persona 5
  2. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  3. LEGO Worlds
  4. Grand Theft Auto V
  5. Mass Effect: Andromeda
  6. FIFA 17
  7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  8. LEGO City Undercover
  9. Call of Duty: Infinite Warfare
  10. Overwatch
  11. Rocket League
  12. Horizon: Zero Dawn
  13. WWE 2K17
  14. Battlefield 1
  15. Forza Horizon 3
  16. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
  17. For Honor
  18. 1-2 Switch
  19. Destiny: The Collection
  20. Watch Dogs 2
8.
8.
Tidus
Úgy látszik mégse annyira réteg műfaj a jrpg ! ;)
Csak sajnos hazánk kevésbé nyitott az egyedibb dolgokra...igenis nyugaton is van igény a minőségi (!) jrpg-re! Itt sajna nem sokan veszik majd meg...inkább nyúlnak egy közepes tucat tps/fps -hez.
Szép volt Persona 5 !!
7.
7.
Juha
#6: Szerintem meg a legjobb az lenne, ha csak egy platform lenne, és a játékoknak kellene egymással versenyezni, nem a konzoloknak. Mert most ha ps-ed van sose fogod igazán értékelni pl. a Forza-t, és ugyanígy fordítva az Uncharted-et, de meggyőzöd magad, hogy az úgysem neked való, nem is igazán kell.
ÉS itt jön be a suttyóság, amikor mást is meg akarsz győzni ezek alapján, mondjuk én élvezettel olvasom a kommentháborút egy vacak exkluzív miatt, csak sajnos ezeknek a "lényeknek" szavazati joguk is van...:-(
6.
6.
Duken
#5: Egyébként ne szívd mellre csak heccelek. Valamilyen szinten igazad is van.Én is utálom ha valaki akár konzolos akár pc-n játszik bizonygatja hogy melyik a jobb.Marhaság!Ha neked egy bivaly pc, teljesen megértem, én is inkább 60fpsben tolnám a Ds3at.De ha valaki a konzolok mellett tette le a voksát azt is megértem.A legjobb az lenne ha mindegyikbõl lenne.:)
2.
2.
Yanez
És akkor azt se felejtsük el, hoga a MEA multiplatform, a Persona meg nem.
1.
1.
KRAT0S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...