Call of Duty: WWII - lebukott a különleges kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 25.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: WWII hivatalos bejelentésére csak szerdán kerül sor, de lassan minden lényeges információ idő előtt kiszivárog. Ezúttal a játék különleges kiadása bukott le, amiből az is kiderült, lesz szezonbérlet a játékhoz.

Múlt héten vált biztossá, hogy szerdán hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty-sorozat következő, ezúttal a második világháború idején játszódó felvonása. Az új részt a Sledgehammer Games készíti, és ahogy arról hétvégén beszámoltunk, az európai hadszíntér ismert csatáit járjuk majd végig, miközben a történet a bajtársiasságra koncentrál.

De információk mellett már látnivalók is szivárogtak ki a játékról, ma pedig a gyűjtőknek szánt speciális kiadvány bukott le idő előtt. A Twitteren keringő kép szerint a korábban szintén kikotyogott "privát" béta első körben csak PlayStation 4-en lesz elérhető, illetve az is biztossá vált, hogy szezonbérletet is kap majd a játék, amit a Pro Edition egyébként alapjáraton tartalmazni fog.

Ha minden igaz, akkor a második világháborús Call of Duty november 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

11.
11.
Firsttime
#4: Cod 2 remaster huhuuuuu de jó lenne.... Lenne...
8.
8.
ollie92
#7: :))))

és mit szolnál a náci jetpackhez ????
7.
7.
Beniciodeltoro
#5: :))

Hello kittys kamuflázs, kiwi színű tojásgránát, jó kis mártírpotty, meg last stand :))
Mindenféle perk, gyorsan futás, gyors tárazás.
Grafikája meg olyan hogy 3 méterről nem látod meg az ellent mert olyan homályos.
BF-ben penge éles , nézegetheted a virágokat az Alpokban mikor harcolsz :)
6.
6.
Szívesen ott lennék a startnál, majd kiderül mi lesz addig. Nekem a WW-s codok kimaradtak, ahogy a legtöbb ilyen témájú játék is. MOHAA volt meg, azt szerettem és a Return to Castle is nagy kedvenc volt, igaz az már más. Mai megvalósítással nagyon jó lenne, mellé még bezsákolom a BF1-et és egy ideig vígan elleszek a ww shooterekkel.
4.
4.
crytek
Cod 2 Remasteredet mellé és kb eddigi összes kod eladási rekord meg is dölne az izzadt büdös p-ba :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...