Brit toplista: élen kezdett a Mario Kart 8 Deluxe

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 1.
  • Toplista
Link másolása
Lezárult a Ghost Recon: Wildlands menetelése, ráadásul a négy alkalommal is élen végzett taktikai-shooter jó nagyot zuhanva veszítette el a vezető helyét, amit ezúttal a Mario Kart 8 Deluxe örökölt.

Ugyan a Nintendo Switch eladásai nagyon pörögnek, a visszafogott játékkínálat miatt a szoftverek közül egyedül a The Legend of Zelda: Breath of the Wild képes igazán értékelhető eredményeket felmutatni. Talán csak mostanáig, a most már Switchre is megjelent Mario Kart 8 Deluxe ugyanis pazar rajtot vett. Ennek eredményeként nemcsak, hogy a szigetországi eladási lista élén végzett, de a 2011-ben megjelent Pokémon White óta ez az első olyan Nintendo-játék, ami megkaparintotta az aranyérmet.

Mögötte egyébként az a Sniper: Ghost Warrior 3 futott be másodikként, amiről a premier napján derült ki, hogy multiplayer mód nélkül rajtol el, míg a dobogó legalsó, de még csillogó érmet osztó fokára a még mindig erősen teljesítő Grand Theft Auto V került.

A múlt héten megjelent játékok közül a Little Nightmaresnek sikerült még felkerülni a legjobb tízbe, egészen pontosan az ötödik helyen végzett a horrorisztikus platformer, míg az Outlast folytatása csak a tizennegyedik helyen nyitott a Trinity csomag részeként. A korábban a listát négy alkalommal is vezető Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands csak a hetedik helyen zárt.

1. Mario Kart 8 Deluxe
2. Sniper Ghost Warrior 3
3. Grand Theft Auto V
4. Little Nightmares
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
6. LEGO Worlds
7. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
8. Call of Duty: Infinite Warfare
9. FIFA 17
10. Horizon: Zero Dawn
11. Rocket League
12. Forza Horizon 3
13. Mass Effect: Andromeda
14. Outlast Trinity
15. Halo 5: Guardians
16. LEGO City: Undercover
17. Overwatch
18. Puyo Puyo Tetris
19. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
20. Rainbow Six: Siege

4.
4.
Őrnagy
Bakker, a GTA még mindig a 3. helyen. Ez nem semmi. A Horizon viszont nem produkálja azokat az adatokat, amiket vártam.
Én most tolom épp, jó és szép is, de ennyi.
3.
3.
ilovenancythompson
lehet egy láma kérdésem? ez a toplista ez eladási lista, ugye? miből mennyit adtak el a héten?
2.
2.
Yanez
Munkatársam, aki jártas a videójátékok világában (persze nem annyira, mint én :p), most hétvégén próbálta ki előszőr a Switch-et, méghozzá pont a Mario Kart 8 Delukszal. Azt mondta akkora jópofa élmény volt a haverokkal tolnia, hogy nem tudták abbahagyni. Vagyis a játék kíváló, és élvezetes tolni a konzolon. Ha nem láttuk volna mindezt WiiU-n, most nagyobbat robbantana, mint bármely más cím. Viszont így a Switch két legjobb játéka WiiU-ra is elérhető, sok más játékkal, és Wii visszafelé kompatibilitással. Én speciel a 2DS XL-t várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...