Itt a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha rendezői változata

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
Három évvel az első verzió után végre letölthetővé vált a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha - Developer's Cut. A magyar mod önállóan futtatható, nem szükséges hozzá egyik korábbi rész sem. Itt a launch trailer is!

A Dez0wave három éve egy szivárgás miatt kénytelen volt idő előtt kiadni a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha korai változatát, ám most végre megjelent a végleges verzió - nevezetesen a Director's Cut. Már rá sem lehet ismerni a Shadow of Chernobylra, rengeteg hibát javítottak a srácok, új küldetések kerültek bele, a látványt is felturbózták, és vezethető járműveket is kapunk.

A magyar fejlesztőket is felvonultató csapat célja az volt, hogy olyanná varázsolják a S.T.A.L.K.E.R.-t, mint amilyennek a GSC 2001-es bejelentéskor megálmodta. Sokkal nyitottabbá, még több lehetőséggel a Zóna kalandorai számára. A S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha - Director's Cut már tölthető a ModDB oldaláról.

6.
6.
l4cyk4
Telepítettem, indításkor összeomlott az motor. Kis keresgélés után ezt találtam:

"The fully repacked DC 1.4002 is out! Don't forget ,you still need Lost Alpha 1.3000 installed. The rest of the patches are now bundled into a single one for easier handling: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/lost-alpha-developers-cut-v14002-developers-cut"

Forrás: Dezowave-facebook

Remélem lesz, akinek segít.
5.
5.
crytek
A survarium egy multis szar. Több Stalker nem lesz már. Maximum ilyen moddolás. A jogtulaj ulül a valagán és .aszik rá az egészre.
Eladni nem akarja mert csak.. Játékot se akar csinálnak mert csak..Ez van ha ilyen senkiháziak kezében vannak a jogok
4.
4.
Prax
Uhh ez rohadt jonak nez ki! Amint lesz kapacitasom rogton vegig tolom parszor. A jarmu baromsag szerintem is, max. En is elutnek vele akit/amit tudok. Jobban szeretek maszkalni, ha annyi titkos rejtett cucc lesz, mint eddig, akkor nem eri meg hasznalni. Az kifejezetten tetszik, hogy rakas jo dolgoz athoztak a cop-bol. Remelem meg sokaig huzni fogja a Stalker szeria, a survarium annyira nem tetszett kb. Egy eve amikor neztem, igaz csak vmi low pvp volt csak akkor.
3.
3.
markoci555
Videó alapján nagyon jól néz ki. Pár hete vittem ki a Call of Pripyat-ot, és az újítások marha jók voltak az előző részekhez képest, pont amiket itt látni.
A kocsit hülyeségnek tartom, ugyan úgy gyors utazást segítő embereket beletenni elég lett volna.
2.
2.
crytek
Remélhetőleg a magyarítás is érkezik hamarosan
1.
1.
Juha
OFF: Kérlek olvassátok már át a cikket, mielőtt közzéteszitek, mert a word nem szűri ki az értelmetlen mondatokat, ha helyesen van írva, köszi!

ON: kíváncsi vagyok még mindig rá, pedig kb. 3-4 éve már azt mondtam ebből sem lesz semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...