E3 2017: Kihagyja az új Beyond Good & Evil

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 26.
  • Hír
Link másolása
Michel Ancel szerint biztosan kihagyja az idei E3-at az új Beyond Good & Evil, ugyanakkor az úriember azzal nyugtatta a rajongóit, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon, és az év folyamán meg is mutatnák majd.

Ha a Ubisoft üzleti jelentésén közzétett hírekből indulunk ki, ütős lesz a cég E3-as konferenciája, hiszen a South Park-szerepjáték folytatása mellett az új Assassin's Creed, a Far Cry 5 és a The Crew 2 is terítékre kerül. Hiába tudjuk azonban október óta, hogy készül az új Beyond Good & Evil, Michel Ancelék nagy dobása már nem lesz ott az expón.

Ezt maga a mester erősítette meg az Instagramján, vagy ahogy ő fogalmazott, "nem biztos, hogy az E3 lenne a legjobb hely a játék bemutatására". Hozzátette viszont, hogy gőzerővel dolgoznak rajta, és az a tervük, hogy még idén hallani fogunk felőle - a Ubisoft a maga részéről nem fűzött ehhez semmilyen hivatalos kommentárt.

A korábbi pletykák szerint egyébként az új Beyond Good & Evil Nintendo Switch-exkluzív lesz, és afféle hibridnek szánják, hogy a már meglévő rajongókat és az újoncokat is meg tudják szólítani. Ennek megfelelően folytatódik az eredeti játék sztorija, ugyanakkor Jade háttértörténetét is újramesélik, valamint Peyj múltjáról is szó esik majd.

7.
7.
user101
Komolyan, van még ember aki bedől a hazudozásaiknak ? Persze, olyan komplex lesz, hogy nem bírják el az eddigi hardwarek, most meg switch ? Ugyan már... Amúgy meg nagyobb a füstje, mint a lángja. Egy hangos kisebbséget leszámítva a kutyát nem érdekelte ez a játék olyan csúfos bukás volt... Vagy az idő mindent megszépít ? ! :(((
6.
6.
aordog
Ha anyagilag a Nintendo áll mögötte, akkor exl. lesz.
Vagy tèvedek, hogy itt ua. van, mint a Bayonetta 2 esetèben???
3.
3.
Firsttime
Hát nagyon remélem nem lesz exluziv...
1.
1.
Blueberry
Swich exklúziv lesz/magyarul: még a ps2 is elbírná,de mivel az már nincs forgalomba,nem fogják kicsúfólbi a jelenlegi gépüket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...