Közel teljes az új Marvel vs. Capcom karakterlistája

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
A Capcom ugyan még adós a hivatalos megerősítéssel, de egy, a Marvel vs. Capcom-ügyekben mindig jól értesült NeoGAF-júzernek hála szinte a teljes karakterfelhozatalt ismerjük már.

A Marvel vs. Capcom Infinite 28 karakterrel rajtol majd el szeptember 19-én, a felhozatal pedig egy hős kivételével már ismert: a Ryce nevű NeoGAF-fórumozó már többször is szivárogtatott Marvel vs. Capcom-fronton, az imént pedig ő szellőztette meg a közel teljes karakterlistát is.

A felhozatal érdekessége, hogy a korábbi híreknek megfelelően nincsenek benne X-Men-karakterek, a Marvel ugyanis a saját filmes univerzumát szeretné népszerűsíteni a játékkal, így csak olyan hősöket és gonoszokat szerepeltet, akik ott is feltűnnek. A listáról egy Capcom-harcos hiányzik még, illetve ehhez jönnek még hozzá a DLC-szereplők is:

  1. Arthur
  2. Chris
  3. Chun-Li
  4. Dante
  5. Firebrand
  6. Jedah
  7. Monster Hunter
  8. Morrigan
  9. Nemesis
  10. Ryu
  11. Spencer
  12. Strider Hiryu
  13. Mega Man X
  14. Ant-Man
  15. Captain America
  16. Captain Marvel
  17. Doctor Strange
  18. Gamora
  19. Hawkeye
  20. Hulk
  21. Iron Man
  22. Nova
  23. Rocket/Groot
  24. Spider-Man
  25. Thanos
  26. Thor
  27. Ultron


A Capcom még nem erősítette meg a pletykákat, azonban az Eurogamer azt írta, a hírek egybevágnak az ő értesüléseikkel is.

1.
1.
ubuntu89
Értem én hogy lezárult Wolwerine élete a filmekben, de ebből a játékból mivel kimarad és X-23, Kardfog, Venom is, ezért én is kihagyom, pedig vártam... ez van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...