Közel teljes az új Marvel vs. Capcom karakterlistája

 • Írta: fojesz
 • 2017. május 31.
 • Pletyka
A Capcom ugyan még adós a hivatalos megerősítéssel, de egy, a Marvel vs. Capcom-ügyekben mindig jól értesült NeoGAF-júzernek hála szinte a teljes karakterfelhozatalt ismerjük már.

A Marvel vs. Capcom Infinite 28 karakterrel rajtol majd el szeptember 19-én, a felhozatal pedig egy hős kivételével már ismert: a Ryce nevű NeoGAF-fórumozó már többször is szivárogtatott Marvel vs. Capcom-fronton, az imént pedig ő szellőztette meg a közel teljes karakterlistát is.

A felhozatal érdekessége, hogy a korábbi híreknek megfelelően nincsenek benne X-Men-karakterek, a Marvel ugyanis a saját filmes univerzumát szeretné népszerűsíteni a játékkal, így csak olyan hősöket és gonoszokat szerepeltet, akik ott is feltűnnek. A listáról egy Capcom-harcos hiányzik még, illetve ehhez jönnek még hozzá a DLC-szereplők is:

 1. Arthur
 2. Chris
 3. Chun-Li
 4. Dante
 5. Firebrand
 6. Jedah
 7. Monster Hunter
 8. Morrigan
 9. Nemesis
 10. Ryu
 11. Spencer
 12. Strider Hiryu
 13. Mega Man X
 14. Ant-Man
 15. Captain America
 16. Captain Marvel
 17. Doctor Strange
 18. Gamora
 19. Hawkeye
 20. Hulk
 21. Iron Man
 22. Nova
 23. Rocket/Groot
 24. Spider-Man
 25. Thanos
 26. Thor
 27. Ultron


A Capcom még nem erősítette meg a pletykákat, azonban az Eurogamer azt írta, a hírek egybevágnak az ő értesüléseikkel is.

1.
1.
ubuntu89
Értem én hogy lezárult Wolwerine élete a filmekben, de ebből a játékból mivel kimarad és X-23, Kardfog, Venom is, ezért én is kihagyom, pedig vártam... ez van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...