FIFA 18 - nem lesz sztorimód Switchen

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 6.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi FIFA 18-bejelentés után tisztázódott pár konkrétum a játék Nintendo Switch-változata kapcsán. Hasonlóan az előző generációs verziókhoz, ezt sem a Frostbite motor hajtja, és a The Journey: Hunter Returns mód is kimarad belőle.

Ha figyelmesen végignézted a tegnapi trailert, láthattad a feliratot: a FIFA 18 Switch-verzióját nem a Frostbite Engine hajtja, mint a PC-st, a PS4-est és az Xbox One-ost. Továbbá a The Journey: Hunter Returns néven futó sztorimód is kimarad belőle, melyben Alex Hunter futballista karrierjét egyengethetjük tovább. Az egyjátékos móka az Xbox 360-as és PS3-as verzióban sem lesz benne.

További hír, miszerint a korábban Xbox-exkluzív FIFA Ultimate Team Legends módot a FIFA 18-ban átnevezik Iconsra. Ebben a módban olyan focilegendák kártyáit zsebelhetjük be, mint Pelé, Ryan Giggs, Paul Scholes, Paolo Maldini, Alan Shearer és Franz Beckenbauer. Az Icons már PC-n és PS4-en is elérhető lesz.

A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg, de a 10 órás próbaverziót már szeptember 21-től nyüstölhetjük az EA és az Origin Accessen.

22.
22.
SzDavid99
#14: Elnézést, erről valóban nincs még konkrét infó, csak az biztos, hogy nem Frostbite.
21.
21.
Yanez
#20: Mondjuk én is direkt utánanéztem, tényleg sehol sem írják.
13.
13.
Juha
#6: Off: Szerintem itt megint nem azzal van baj, hogy "fekete vagy sárga, esetleg homár" de azért lassan azt is észrevehetnénk, hogy a filmek/sorozatok utóbbi részeiben szinte mindig van egy "buzivagynéger, vagy buzinéger", és akármilyen toleráns embernek tartom magam, amikor a 20. előzetest nézem a buziapuciról, aztán a (számomra) erőltetett fekahumorról, akkor azért felmegy a vérnyomásom.

Pedig van néhány "feka", sőt, még "buzi" ismerősöm is, de mindegyik röhög ezen az ál-anti-rasszizmus-homofóbián.

On: egyikük focista, Magyarországon, válogatottban, másik "African-Oscar" díjas filmzeneszerző (nem tudtam a díj nevét megjegyezni, vmi francia-szerű nyelven van).
7.
7.
Norbiii
#1: Ezt én sem értem. Ha szükséges és butítanak a grafikán, mert mondjuk nem bírja el, ha nem is jó, de legyen, a szándék megvan, na de, hogy egy lényeges újdonságot (sztori mód) kihagyjanak, egy pár hónapos Switc verzióból, ez nem kosher! Nem tudom a pontos okát, de ez így egy kibabrálás a Switch tulajokkal...:(
3.
3.
genius95
Erre vártam, Icons , mostmár végre minden platformon elérhető lesz nemcsak Xbox-on ! :)
2.
2.
genius95
Erre vártam, Icons , mostmár végre minden platformon elérhető lesz nemcsak Xbox-on ! :)
1.
1.
Yanez
"Az egyjátékos móka az Xbox 360-as és PS4-es verzióban sem lesz benne."

Köhömm! Az nem PS3-as verzió akart lenni?

Mellesleg ez szívás, mert az akkor előző genes Fifa, ami olyan, mintha egy teljesen másik game lenne. A 10-11 éves konzolokra még okés, hogy nem tudták megoldani, de a Switch ennyire gyenge lenne hozzá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...