E3 2017: Far Cry 5 - hittérítés fegyverrel

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 12.
  • Videó
Link másolása
Zajlik az élet a montanai Hope megyében: egy kegyetlen szekta fegyverrel téríti az igaz hitre a békés farmereket. A játékosnak kell rendet teremtenie, ehhez minden eszköz adott. Itt az új trailer és a gameplay.

A kegyetlen prédikátor és követői mindenkit terrorban tartanak Hope megyében. Senki sem lehet biztonságban, egy nap úgyis az ajtódon fognak dörömbölni. Fiatal seriffhelyettesként az ellenállás kiépítése lesz a becses feladatod, ehhez társaid is lesznek más játékosok személyében.

A Ubisoft konferenciáján friss trailert és vadiúj gameplayt kaptunk a Far Cry 5-ből. A földön, a vízen és a levegőben is zajlik a titkos háború, a környezet teljesen autentikus, robbanások rázzák meg a vidéket, mezőgazdasági gépekkel ütjük el a vallási fanatikusokat.

A játék február 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Jelentős látványbeli javulás érhető el Xbox One X-en és PS4 Prón.

A Ubisoft Store-ból már előrendelhető a 170 eurós MT Collector’s Case, amely a Far Cry 5 Gold-kiadása mellett a szezonbérletet is tartalmazza, továbbá a Digital Deluxe Packot is magába foglalja. Ami a kézzel fogható finomságokat illeti, a stílusos gyűjtői táskában még egy 45 centis szarvastrófea is lapul, valamint egy exkluzív fémdoboz, a betétzenék korongon, illetve egy kétoldalas térkép.

4.
4.
Darksiders84
Nem ugrok rá egyből de biztos beszerzem majd mondjuk akkor tájt ugyse lesz nagyon más.
3.
3.
p3ti
Én mindig bekajálom a Far Cry -t,és mindig nagyon tetszik a játék. Igen,maga az elv ugyan az,csak a kőrítés változik..de ettől függetlenül nekem nagyon tetszik az 5. Rész is!
2.
2.
DON GONDOCS
Lehet hogy az alapok csak mérsékelten változnak, de mindig jó körítést csinálnak a játékhoz. Múltkor a Primal meg a Blood Dragon, a 4 se volt olyan rossz. Ez is nagyon jónak tűnik.
1.
1.
Angelwing
Kicsit féltem a gameplay-től hogy kiderül hogy nem lesz jó a játék. De ez beteg,tetszik és nagyon jó! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...