2018 első felében érkezik a Spider-Man is

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy néz ki, a legtöbb E3-on bemutatott PS4-exkluzív cím jövőre lát napvilágot. Délután a Detroit: Become Human fejlesztői nyilatkoztak, most pedig már az Insomniac Games is pontosított a Spider-Man dátumán.

Most már biztos, hogy a Days Gone, a God of War, a Detroit: Become Human és a Spider-Man 2018 első felében érkezik.

Igazából most az utóbbi az érdekes, lévén az E3-as bemutatóból csak annyit tudtunk meg, hogy az Insomniac akciójátéka valamikor jövőre esedékes. Most a Sony Interactive Entertainment America elnöke, Shawn Layden pontosított a Telegraph magazinnak, miszerint 2018 első felében várható az anyag.

Hasonló a helyzet a fent említett PS4-exkluzívokkal is, szóval iszonyúan erősnek ígérkezik 2018 első fele a Sonynál. Egyelőre csak a Gran Turismo Sport és a Knack 2 az, amiket 2017 végére szán a cég. Ezt fel is rótta a magazin munkatársa Laydennek, aki így válaszolt.

"Hogy őszinte legyek, már féltávnál járunk 2017-ben. Ilyen a játékfejlesztés természete. (...) Úgy vélem, nagy figyelmet fordítunk cégünk játékaira, és a 2018-as címek közül mindegyik az év első felében jön".

Persze nincsenek kőbe vésett dátumok, simán elképzelhető a csúszás. Főleg a Days Gone gyanús.

7.
7.
Hunszi
#4: Azt nyugi nem a film adta el...hanem a tény, hogy Star Wars, és Star Wars játék egy jó ideje nem volt. Ez egy olyan téma, hogy ha újév napján adnák ki is tömött sorok lennének.
6.
6.
Firsttime
#5: Bántsatok. Kibaszom ezt a telefont a picsába...
5.
5.
Firsttime
#4: Star Wars. Jesszus. Autocorrect fail :D szeretem a star warst, ne bántsátok :D
1.
1.
DON GONDOCS
Pedig idén jön a film is, jókis árukapcsolás lett volna. Persze ígyis a legjobb pókember játék van készülőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...