Frissítve: Új rendezőt kapott a Han Solo-film

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety beszámolója szerint hiába vannak még hetek hátra a Han Solo-film forgatásából, a Disney úgy döntött, hogy azonnali hatállyal megválik a két rendezőtől, Phil Lord és Christopher Miller párosától.

A Zsivány Egyes után a Star Wars Anthology következő felvonása, a kifejezetten Han Solóra koncentráló különálló mozifilm sem azzal a rendezővel fejezi be a forgatást, akivel elkezdték. A Variety ugyanis arról ír, hogy a 21 Jump Street és a The LEGO Movie rendeződuóját, Phil Lordot és Chris Millert kirúgta a Disney, így a Han Solo-film forgatásának még hátralévő többhetes munkálatait már más fogja befejezni.

A magazin szerint már a kezdetektől fogva gond akadt a párossal, akik sem Kathleen Kennedy producerrel, sem Lawrence Kasdan forgatókönyvíróval nem találták meg a közös hangot, ők ugyanis kicsit jobban bele akartak szólni a munkálatokba, míg ezt Lord és Miller nem igazán díjazta. A Disney-nek az sem tetszett, ahogy a két rendező munkához és a színészekhez viszonyult. Bár a felek elválása barátságosnak tűnik, a kiadott közlemények is erre utalnak, a Variety megjegyzi, hogy ugyan a különválás alapja valóban a kreatív nézetkülönbségek voltak, azért szó sincs itt kölcsönös megállapodásról.

És hogy ki veheti át a helyüket? Kennedy megígérte, hogy hamarosan megejtik a hivatalos bejelentést, de a Deadline úgy tudja, hogy a legnagyobb esélyes az a Ron Howard, aki eddigi munkái alapján nagyon távol áll attól a stílustól, amit az eredeti rendezőpáros képviselt. Állítólag a projekten forgatókönyvíróként és társproducerként is dolgozó Lawrence Kasdan is szívesen vállalná a feladatot.

Update! Hivatalos, Ron Howard viszi tovább a projektet.

27.
27.
DON GONDOCS
Hogy hasra vannak esve az emberek hogy fiatal hansolo film és nincs Harison ford, az egész karakter Valerian-ról mintázták, lehet itt sokkal jobban átjön a karaktere.
26.
26.
Mortis
Howard karrierjének csúcsa a 90-nes, korai kétezres évek voltak. azóta több gyenge filmet dirigált, mint jót. meglátjuk mi lesz: meglepődnék ,ha a két vígjáték rendezőhöz képest pont őt tudnák könnyebben kontrollálni.
25.
25.
user101
A disney a StarWars jarjar-ja. pont. ennyi.
24.
24.
KőbányaKispest
23.
23.
Blueberry
Jó film volt az sw 7. csak sw-nek volt sz@r,más cimmel még elment volna :( a rúgó jó volt,de még mindig nem értem,mi olyan nagyon érdekes ebben a solo gyerekben?
22.
22.
Mortis
#21: igen, szerinted. szerintem a legunalmasabb SW film - igen, még a Baljós Árnyaknál is unalmasabb.
21.
21.
Zisten
Úgy látszik a SW filmeknek már csak ilyen az elkészülési sorsok.
DE emlékezzünk csak vissza a Zsivány Egyes is milyen rosszul indult.
Megbukott a tesztvetítésen és újra forgattak benne jó pár jelenetet.
A vége mi lett?
AZ EGYIK LEGJOBB, HA NEM A LEGJOBB STAR WARS FILM!
(Szerintem!)

Nem biztos hogy ez a rendezőcsere árt a filmnek.
Valószínű hogy nekünk akarnak jót, ahogy azt tették a Zsivány1 esetében.
Nagy eséllyel a minőségre törekednek és tartani akarnak egy szinte, amit nem tudtak teljesíteni.

Én azt mondtam, ha a Zsivány Egyes minőségű lesz minden SW film, akkor jöhet millió belőlük.
19.
19.
giga321
#10: XD. Igen sőt még jobban is azt hiszem amúgy ez az egyik moviebol van
14.
14.
delphijos
Lucas-t előszőr azért szidta mindenki hogy "ül" az SW-n. Utána a trilógiáért. Most a Disney a soros. Szerintem ez egy ekkora franchise-nàl normális. Sosem fog már olyan "termék" születni ami nem osztja meg az embereket. Az hogy a Disney nem fogja a fiókban tartani, az azért nem hiszem hogy meglepetés bárkinek. Nem ezért fizettek egy valag pénzt. Akit zavarnak az új filmek, ne nézze meg. De azért hagyjuk már ezt a "meggyalázás" szöveget, én is SW-n nőttem fel, imádom , de azért mégis csak egy sci-fi franchise. Nem több. Nem a Bibliát akarják folytatni.... Arra meg hogy mennyire válik be egy új színész mint Han, szerintem a legjobb példa Zachary Quinto. SENKI a világon nem hitte hogy Nimoy "pótolható" de még a rajongók szerint is bejött. Várjuk ki a végét. Akit nem érdekel / zavar ne nézze, de szerintem nem kell ezt túlgondolni sem.
11.
11.
Chrysh
#2: Ezt minden alkalommal felhozzátok, és már minden alkalommal kegyetlen unalmas, hogy eszt szajkózzák az emberek. Észre kéne venni, hogy a legutóbbi két részhez is elég szépen, tisztességgel nyúltak hozzá, ennek köszönhető, hogy szerintem mind a két film remek lett (a rogue one pedig szinte tökéletes).

Onnantól kéne egy filmet bőrlehúzásnak hívni, hogyha rossz szájízzel tekint rá már a közönség nagyrésze, amíg ez nem áll fenn, addig hiába szajkózhatjátok napestig, hogy a 74 (!) Harrison Ford legyen Han Solo, ha minőségi portékát tudnak szállítani ez nem fog zavarni senkit sem.
10.
10.
Mr.Dead
#7: Bocsi, off, de a profilképed az Luffy ugye? Szóval így fog kinézni az OP párszáz rész múlva? (még csak 60-nál járok)
7.
7.
giga321
+ elvileg a főszereplő sem nagyon brillírozik Emilia Clarkerol meg nem is beszélve. Trónok harcában még egész elviaelhető, de amint kap egy külön filmet (Terminátor 5) látjuk, hogy annyira tud színészkedni mint én. (Értsd semennyire).
5.
5.
KőbányaKispest
#4: Pontosan.

Itt nem arról van szó, kinek mi jön be, vagy mi nem. Készitsük el, mert hozni fog több milliárd dollárt. Erről szól az egész semmi másról. Hogy a sok paraszt mit ugat egymásnak fórumokon meg miegymás, tudod mit érdekli őket? Semennyit. A Disney az nem az SW lore. Azt kitörölték. A Disney, az a tegyük be Reyt, meg a buzit és megvan a film.
4.
4.
hadzsime
#1: Leszarják ők, hogy mit gyaláznak meg ha vannak akik fizetnek érte. Olyan felhajtást csinálnak minden sw film köré, hogy még a 80 éves nagymamák is arról fognak beszélni. Lesz itt még Jar Jar film is.
Rühellem, hogy ennyire elkurvult minden, még a játékok is. Minden film csak folytatás, reboot vagy képregény adaptáció. Undorító. Írd be gugliba, hogy "movies 2017" és számold össze hány olyan filmet látsz, ami nem ebbe a kategóriába esik. Nem azt mondom, hogy nincsenek köztük jók, csak szomorú hogy ennyire félelmetes eredeti ötlettel előállni.
3.
3.
Stack
#2: Ne ítéljünk elhamarkodottan, a Rouge One is elég jól tudott elsülni. (Ha a Forest Whitaker es vonalat nem számoljuk. Az a szál nem tudom minek kellett a filmbe. Semmit nem adott hozzá a story-hoz)
Azt meg el kell fogadni, hogy sajnos a színészek megöregednek, de ettől egy karaktert még nem kell leírni. Nézzük meg a Joker-t hányan dolgozták már fel és néha születnek igazi gyöngyszemek is akik újra tökéletesen életre tudják kelteni a karaktert.
Még ez is elsülhet jól :-S
2.
2.
Norbiii
#1: Teljesen egyetértek, Han Solo csak Harrison Ford-al az igazi, engem nem fog így érdekelni. Természetesen biztosan vannak, akik örülnek a filmnek, és várják, nekik jó szórakozást kívánok!
1.
1.
strike19
.Szerintem ennek a filmnek el sem kéne készülni.Harrison Fordot nem lehet lemásolni.Meg Han Solo karakterét nem kell meg gyalázni.Én tudok úgy élni ,hogy nem tudom előtte mit csinált Han Solo vagy hogy nőtt fel..
Hannibál Lecter filmet se szerettem ami bemutatta hogy lesz Hannibál.Már a cimére se emlékszem annyira jó film volt.:D.Szerintem ez nem ad hozzá az adott filmhez hanem inkább rontja a többinek a minőségét.Régen utáltam a előzmény trilógiát de lassan megszeretem ha Disney ilyen harmatos gyenge ötletekkel áll elő.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...