GC 2017: Merkel nyitja meg az idei Gamescomot

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Angela Merkel, Németország kancellárja nyitja meg meg az idei Gamescomot. A kölni kiállítás a világ legnagyobb videojátékos eseménye, tavaly több mint 345 ezren vettek részt rajta.

Alighogy véget ért az E3, már a Gamescomra figyelünk: a kölni kiállítás szervezői bejelentették, hogy Angela Merkel nyitja majd meg az idei eseményt. Merkel először látogat el a Gamescomra, ami a főszervező Gerald Böse szerint az elismerés jele.

A Gamescom a világ legnagyobb játékos rendezvénye, tavaly 345 ezren mentek el rá. Habár az E3 kizárólag a szakmának szól, így nem fair az összehasonlítás, viszonyításképpen érdemes megjegyezni, hogy a Los Angeles-i expó általában 50 ezer résztvevővel működik - idén 68 ezer főnél állt meg a számláló, miután a nyilvánosság előtt is megnyitották a kiállítást.

Augusztusban a Gamekapocs négyfős delegációval képviselteti magát a Gamescomon, alapos tudósításra számíthattok!

66.
66.
Beniciodeltoro
#52: Neked tényleg a szádba kell rágni hogy felfogd, nem mindenki Fityesz drukker aki ellenzi ezt a népvándorlást ?
Nem csak a háború elől menekülnek, vannak akik a klíma miatt pl, Trump ezzel sem számolt mikor elsöpörte a klíma egyezményt, igaz ő magasról lexarja a határait megerősítette, bár ha mexikóban 50 fok lesz az átlaghőmérséklet és nem terem meg semmi akkor a falat is lebontják.
Viszont az a "menekült" akinek csak Svéd ország, vagy Németország megfelelő hely befészkelni az curikkoljon vissza ahonnan jött, mert rvára nem akarja eltartani őket senki, arról nem is beszélve milyen ütemben tojják ki a porontyokat, mint romáéknál, leszüli kapja utána a járadékot és magukra hagyják őket, elküldik lopni, nem tanulni, nem könyvet kapnak szülinapra hanem egy nagy fülest ha nem visznek haza piát a faternak, ők nem fognak egyetemre járni, nem lesznek mérnökök, hanem az összes dealer.
62.
62.
Formula1fanatic
könyörgöm gamekapocs oldjátok már meg, hogy a komment törölhető legyen legalább 1 percig. Töröljétek a 61-es bejegyzésemet pls. Hiába meleg van ez már árt nekem, de látom másoknak is.
52.
52.
SLi
Látom eredményesen dübörög a Habony agymosodája, elhitette a prolikkal hogy elég ha utálod a muszlimokat arabokat stb már is lázadó vagy meg tényfeltáró
csodálom hogy nem linkeltetek még mindenegybe blogot meg napimigránst
lol

51.
51.
Beniciodeltoro
A trailer éppen ide passzol.

https://www.youtube.com/watch?v=Pb95gsyDubA
47.
47.
lesik20
#46: Mondjuk Törökországban úgy rossz a helyzet hogy ott sok a migráns jelenleg
46.
46.
lesik20
#44: Pl #25 videóban láttam 1-2.

"Anarchisták segitségével (is) jutnak hatalomra az Iszlámok"

Bocsi, de az anarchizmus egy politikai ideológia, mely magába foglalja azokat az elméleteket és a meggyőződéseket, melyek támogatnak minden kötelező érvényű kormányzat eltörlését"

Vagyis ha a kormány SZÓ SZERINT támogatja az iszlám betelepülést akkor miért éppen az Anarchisták fognak segíteni az iszlámoknak?

Meg aztán "150 millió" Ázsia és Afrikai bevándorló fog érkezni elviekben ázsiából és Afrikából.... Mégis honnan? Jó most volt egy nagyon migráns áradat, Wiki szerint Kb csak 1 millió-an voltak (Szerintem van az több is, de ebbe nem nagyon akarok belemenni) A többi 145 millió ember honnan fog jönni? Gondol egyet a kis kinai és el kezd zarándokolni Europába? Afrika északi része még gazdaságilag nem annyira gáz (Egyiptom, Libia, Tunézia, Algeria, Morocco), viszont ha valaki éppen Csád-ból vagy Nigériából akar ide jönni, végülis csak egy Szaharát meg egy tengert kell átszelnie.

Közel keleten meg élnek kb 400 millióan, onnan jön a sok migráns, ott van terror válság, vagyis ezek szerint minden 2-3. ember el fog jönni onnan? Egyiptom meg Törökországban élnek csak 170 millióan, ott annyira nem gáz a helyzet.

Most 9/11 nem nagyon akarom felhozni, mivel tény hogy sok a homály még mindig körülötte, de egyszerüen nem tudom elképzelni hogy csak azért történt volna hogy Amerika 1 trillió dolláros háborúba menjen.
45.
45.
#43: Tévedsz, ezek "tények". :D
44.
44.
kopic
#43: Mire gondolsz pontosan ?
43.
43.
lesik20
Ennyi összeesküvés elméletet utoljára a JFK Doku filmben láttam :D
30.
30.
Extol
Nyitott kapuk politikája!
28.
28.
Beniciodeltoro
Jah és most szólok , én is hányok az állítsuk meg Brüsszelezéstől, és viktortól, de ez a szemlélet hogy a bevándorlóknak több joguk van mint a kint élő Németeknek ez már nem kicsit bosszantó.
26.
26.
Angelwing
E3 után új játékról már nem kapunk hírt nem igaz? vagy esetleg új gameplay videók lesznek a megjelenő játékokból?
20.
20.
Formula1fanatic
#19: Az a szomorú, hogy igaza van...
19.
19.
kopic
#18: Agyverzest ne kapjal...
18.
18.
Elyan
Elég érdekes hogy, bizonyos emberek hogy reagálnak egy hír láttán.. Az egyik egyből szidja az oldalt, hogy miért hoz le ilyet, amikor egy az oldalhoz erősen kapcsolódó konferenciáról van szó.. miért ne írna erről?! (Nem néztem utána) Ez elméletileg tény hogy Markel kisasszony ott lesz.. ÉS?! Ebbe miért kell egyből belelátni politikát stb..?
A másik.. beszéltek itt propagandáról meg sok mindenről ami nem is ide tatrozik... Minek?!?!?
De tényleg nem értem mi a fenének tesztek bele olyan kommentekbe energiát, amiről ti is tudjátok, hogy semmi értelme?
17.
17.
Formula1fanatic
#14: "sehol sem említettelek célzottan, olyan általánosságban beszéltem, ami több embert felölel, rajtad áll, hogy magadat beleérted-e, vagy sem." Ezt a rossz dumát :D Az alapján ahogy és amit írtál, az ugyanúgy rám is vonatkozhatott, maradjunk ennyiben. Semmiféle kormánypropaganda nem érdekel, szeretek magam véleményt alkotni az adott dologról. "elvárod, hogy ne bélyegezzenek meg alaptalanul, de te épp ugyanezt teszed." Abból kiindulva amiket írtál a kedvenc kormányunkról(attól függetlenül, hogy igaz) a Merkel gyalázás okán, elég logikusnak tűnt a másik oldal pártolása :) Amúgy meg nehogy már te sértődj meg, mikor te robbantottad ki az egészet magadnak, nem véletlen estek úgy neked a többiek. Máskor majd okosabb leszel talán, és kétszer is meggondolod mielőtt bármit is leírsz ide.
16.
16.
kopic
+ha mar Ott lesztek akkor interjut is keszitsetek majd vele. A teljesseg kedveert.
15.
15.
kopic
Azert az nem semmi hogy a GK egy ilyen flamkelto politikai hirt lehoz.. Van ennel lejjebb ? Szanalmasak vagytok.
14.
14.
imaginable
#13: Erre még válaszolok, viszont itt fejezzük be, a Gamekapocs nem politikai fórum, tettem egy megállapítást, de nem vitaindítónak szántam: sehol sem említettelek célzottan, olyan általánosságban beszéltem, ami több embert felölel, rajtad áll, hogy magadat beleérted-e, vagy sem. Egyébként nem feltétlenül kell szimpatizálnod a kormánypárttal ahhoz, hogy a propagandának bedőlj. "Veled ellentétben én nem állok be egyik oldalra sem (...)": elvárod, hogy ne bélyegezzenek meg alaptalanul, de te épp ugyanezt teszed.
13.
13.
Formula1fanatic
#7: Kinek találd már, hogy szimpatizálok a hulladék fidesszel csak mert le mertem szólni Merkel asszonyságot. Veled ellentétben én nem állok be egyik oldalra sem, annál azért több eszem van.
11.
11.
imaginable
Ez igen... Semmi gáz, csak az előítélet és a demagógia beszél belőletek. Rettegtek, mert belétek táplálták azt a propagandán keresztül, hogy pontosan azt tegyétek, amit az autoriter rendszer megkövetel és elfogadjátok azt, hogy központilag minden bőrt lenyúznak rólatok - talán észre sem véve azt -, miközben a nyugati világról fogalmatok sincsen. Ne legyetek büszkék a mentális állapototokra.
8.
8.
Gykrizsi
#7: Ja, csak ennek ára van, ami most fejti ki hatását. (Hitler is csúcsra járatta a gazdaságot ;))
7.
7.
imaginable
Azért, látom az állami propaganda és gyűlöletkampány a Gamekapocs olvasói között is hatott. Az senkit se zavarjon, hogy egy olyan emberről van szó, aki Németország gazdaságát szabályosan a csúcsra járatta, ezzel a legtöbb németet büszkévé téve. Magyarország ezt csak epekedve nézheti külsősként.
6.
6.
Formula1fanatic
Jut eszembe ha Merkel a klotyón húzná le magát élő adásban azt sokkal többen megnéznék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...