Egy óra a Kingdom Come: Deliverance-szel

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 26.
  • Videó
Link másolása
A Warhorse Studios nemrégiben egy livestreamben hosszabban is bemutatta a Kingdom Come: Deliverance E3-as demóját, így most több mint egy órán át mozog a realisztikus középkori szerepjáték.

Egy tisztes kovácsember fiaként szembesülünk Zsigmond király haragjával, aki zsoldoscsapatával porig rombolja szeretett falunkat. Valahol innen indul a sztori, a Cseh-királyság zűrzavaros éveiben.

Jó néhány tennivaló akad a környéken: például be kell hajtanunk a pénzt az elvégzett munkáért, de később már a reguláris hadseregbe lépve egy erdei tisztáson vívott ütközetet is átélhetünk. A harcrendszert szokni kell, egy nehéz kard meglendítése nem egy gyors folyamat.

A Kingdom Come: Deliverance 2018. február 13-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

7.
7.
mestermagyar
#6: Én a hardrendszerre vagyok kíváncsi. Szerintem egy játék sem tudott még olyan közelharcot felmutatni mint az m&b amelyik faék egyszerűségű, sok taktikázási teret enged, lehet gyors is, 100% ügyességről szól és multiban is zseniálisan működik.


Szerintem felesleges túlgondolni, így legalább nem sül el rosszul. Meg ugye ez nem ARMA középkorban. Amint látod, konzolra is jön ott meg végképp nem lehet elvárni ilyeneket sajnos, ha létezik is erre játékoskör, az PC-n van.
6.
6.
Artyom150
Óriási Mount & Blade fanként (nem MMO jellegű játékok között messze azzal játszottam a legtöbbet) kíváncsian várom, egyelőre ami biztosan nem tetszik, az a fölösleges iránytű felül, meg az az energiacsík alul. Ilyen iránytű különben sem volt a középkorban. Abban az időben kábé csak a hajósok használták, és egy vizes tálba dobtak bele valami mágneses cuccot, tehát ha nekem középkor szimulációban gondolkodnak, akkor már itt megzavarnak. Az energiacsíkot is lehetne valahogy kulturáltabban, és főleg kreatívabban, mondjuk lélegzéssel, kifulladással tudatni. Ez nem egy Mortal Kombat játék.
5.
5.
Aborg
Mar nem osztjak epizodokra, kerek egesz lesz a game.
4.
4.
Formula1fanatic
#2: Igen, eredetileg úgy indult hogy 3 felvonásra osztják, ennyi csúszás után illene mind3-at egyszerre kiadni, vagy egybegyúrva.
3.
3.
Mortis
#2: én is így emlékszem, de meglehet hogy elsiklottunk valami módosítás fölött, mert már hónapok óta nem láttam sehol sem megemlítve a felszabdalást.
2.
2.
mestermagyar
#1: A poén ebben az hogy tudtommal felszabdalt címről beszélünk, márha még mindig ez a helyzet. Ez töredékét fogja tartalmazni annak amit még ígérnek.
1.
1.
Formula1fanatic
Ezt a játékot már jó ideje várom, és pont ez a baj, hogy eredetileg 2015 végre ígérték, aztán lett egy 2016 nyara, abból egy 2017 első negyedév vége, most meg 2018 február. Ígérgetéssel van a baj az menő manapság itt Mo-n is. Mindenesetre jó lenne ha ezúttal be is tartanák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...