Brit toplista: nem talált legyőzőre Crash

 • Írta: Shifty
 • 2017. július 10.
 • Toplista
Az elképesztő nyitány után is megtartotta vezető helyét a szigetország eladási listáján a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ezzel pedig az Uncharted 4 óta az első olyan exkluzív cím, aminek sikerült ez a bravúr.

Múlt héten hihetetlen nyitással indult hódító útjára a felújított Crash Bandicoot-trilógia, a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a lendület pedig a második hétre se fogyott el. A legfrissebb szigetországi eladási adatok szerint ugyanis ezúttal is az élen zárt az Activision platformere, amit a 199. hete a legjobbak között szereplő Grand Theft Auto V és az ismét erőre kapott Overwatch követ.

Mögöttük a FIFA 17 vert tanyát, míg az új megjelenések közül a Micro Machines: World Series indított remekül, hiszen egyből az ötödik helyen kezdte meg pályafutását. A lista hátsó régiójában aztán megtaláljuk a Battlefield 1-et, a Call of Duty: Infinite Warfare-t, a Rocket League-et és a Horizon: Zero Dawnt is.

 1. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 2. Grand Theft Auto 5
 3. Overwatch
 4. FIFA 17
 5. Micro Machines: World Series
 6. Battlefield 1
 7. Mario Kart 8 Deluxe
 8. Call of Duty: Infinite Warfare
 9. Rocket League
 10. Horizon Zero Dawn
 11. DiRT 4
 12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 13. LEGO Worlds
 14. Forza Horizon 3
 15. Fallout 4
 16. Hitman: The Complete First Season
 17. Tekken 7
 18. Dishonored 2
 19. Arms
 20. Injustice 2
22.
ARTURUS22
#20: Múltkor egy netes pletykára ami ráadásul nem is az egyetlen volt mert kb 3 változata volt fent, közölte hogy a crash dec 8 án jön minden másra, majd a pletykát megíró gamestart ami maga is írja, hogy erösen pletyka belinkelte mint forrás és aki nem ugy tudja mint ö az milyen debil, bizt vannak neki gépei meg játszogat, de hogy az agyával valami nem százas az tutti és itt most nem arra gondolok, hogy nem tanult forrás kritikát...
21.
cod4O
#20: Még az hagyján,hogy mindenkinek megmondja hogy viselkedjen.A dolog ettől sokkal rosszabb.

"ne személyesked"---(de anyázni lehet)

"Értsétek meg,hogy ez nekem így jó"----(de másnak is legyen úgy jó ahogy nekem)

Azonkívül,hogy erősen 2 színt birtokol és azt hiszi hogy ő a fény a lámpagyárban,tényleg semmi probléma vele.Hozzá teszem én sem vagyok szent,de már rég leugrottam volna a hídról ha ilyen természetem lenne.(ezzel most nem neki kívántam rosszat)
20.
delphijos
#19: Én elhiszem hogy rendes, csak erről a nevelő / kioktató stílusról szokna le. Bízza a miderátorokra.
19.
Darksiders84
#18: Amúgy rendes srác és valószínűleg van Switch a tulajdonában mert beszéltem párszor vele a Zeldáról és elég tisztán egyből tudott pl segíteni olyan résznél amit nem írnak tesztek hanem csak a játék ismeretében lehetséges. Mondjuk a Crash az érdekes mondjuk lehet valaki ügyes ennyi idő alatt ha van elég türelme de nekem már nem volt kedvem szenvedni vele egyáltalán két nap után új játékost örvendeztetett.
18.
delphijos
#12: Az összes kommentje netről vett okoskodás. Mindent elolvas, de ennyi. Én a Switch-et is kétlem.
12.
kopic
#8: Tuti nincs neki, csak teszi az agyat, mint mindig.
11.
semike
9.
Zoli0507
#7: Van jobb ötletem, inkàbb olvass :D
8.
Zoli0507
#5: Kezdem azt gondolni hogy valòjàban nincs is ps4-e.
6.
ikaralyos01
#5: Ugyan így vagyok. kb.10-12óra az első részben és még 13 Time trial hátra van a Platinához. Ahogy most látom, csak ez lesz még vagy 10 óra ha kibírom idegekkel. De lehet feladom. :D 6-7 óra alatt ló...t nem lehet csinálni crashben, max ha már nagyon ismered akkor végig szaladni rajta anélkül, hogy bármilyen komolyabb eredményt elérnél. A 3-rész kimaxolásához nekem fog kelleni 40 óra is ha egyáltalán sikerül.
3.
ARTURUS22
#1: A crash ne teljes árú játék 40 dodos 60 helyett itthon se véletlen 11 és nem 16 szal sztem ez is nyom a latba, hogy egy harmaddal olcsobb a cucc.
2.
Yanez
Ezen nem csodálkozom! Rayman óta nem játszottam ennyire addiktív és szép platformerrel.
1.
NemecsekErno
Kiváncsi lennék ezek közűl melyik volt a Crash-en kívűl teljes árú játék.
Úgy tűnik a lista alapján, hogy világ jobbik felén sem az előrendelésből élnek meg a játék forgalmazól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...