Agents of Mayhem - negyed óra gameplay

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Már csak egyet kell aludnunk, és végre megjelenik a Volition legújabb őrülete, az Agents of Mayhem. A Saints Row-sorozatról elhíresült gárda most sem bízta a véletlenre a dolgokat, és korántsem átlagos játékot alkotott. Nézzünk hát bele!

A napokban jelent meg egy több mint negyedórás játékmenet-felvételt az Agents of Mayhemről. A GameSpot a hivatalos YouTube-csatornáján tette közzé a játék első tizenhat percét tartalmazó gameplay videót. Aki nem szeretné, hogy előre lelőjük a poént a játékkal kapcsolatban, az most ne nézze meg, mindenki másnak viszont tökéletes lehetőség, hogy belelásson, mit is tartogathat számára az őrület.

Amennyiben a nettó meglepetésre éhezők táborát gyarapítod, úgy számodra a szintén pár napja bemutatott launch trailert javasolnánk újabb megtekintésre, ameddig ki nem jön a végleges program. Ez a jeles esemény egyébként holnap, azaz augusztus 18-án jön el, amikor is PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on landol az Agents of Mayhem.

2.
2.
PaprikaJancsi
#1: A harmadik részt én is imádtam, és azt hittem velem van a baj, de engem sem ragadt meg a negyedik rész, a Gat out of Hell-t már ki sem próbáltam. A játékkal kapcsolatban pedig engem sem nagyon ragad meg, kicsit katyvasz, és semmi szerethetőt nem látok benne :/
1.
1.
Macifasz
Imádtam a Sainst Row játékot (főleg a 3. részt) de ez valami szinte semmilyen téren nem tud megmozgatni. :-/ Még úgy se, hogy ugyan abban a világban játszódik. Inkább folytatták volna a Saints Row szériát, mert a 4. rész ugyan nem volt rossz, de nagyon érződött rajta, hogy alapjáraton csak egy nagyobb volumerű DLC-nek szánték a 3. részhez, a Gat out of Hell viszont kritikán aluli lett. Szóval szeretnék egy a 3. részhez hasonló zseniális folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...