VR-panírozással tanulnak a KFC alkalmazottjai

  • Írta: fojesz
  • 2017. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis állítólag, mert az ötlet marketingfogásnak is remek. Akárhogy is, az Oculus Rifttel játszható a The Hard Way egy olyan virtuális szabadulószobába zár minket, ahonnan csak a panírozás kitanulásával juthatunk ki.

Először az Eater magazin számolt be róla, majd a KFC hivatalos közleményben is bemutatta a The Hard Way - A KFC Virtual Training Escape Room című Oculus Rift-játékot.

A történet szerint egy olyan szobába kerülünk, amit egy Sanders ezredest utánzó mesterséges intelligencia tart az uralma alatt, és csak akkor szabadulhatunk ki onnan, ha kitaláljuk és megtanuljuk, hogyan kell csirkét készíteni KFC módra.

A legjobb, hogy bár első blikkre az egész egy marketingfogásnak tűnik, a KFC szerint a játékot nem teszik majd publikussá, az ugyanis csupán az alkalmazottak képzési programjának kibővítését szolgálja - mindenki másnak maradnak a fenti YouTube-videók.

3.
3.
Ha napi 14 órákat robotolnak, mikor lesz idejük ezt gyakorolni?
2.
2.
Extol
Vannak akik műteni tanulnak VR-al, vannak akik főzni. Nem kell lebecsülni a technikai fejlesztések által felbukkanó új módszereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...