Október elején jön a Outcast: Second Contact?

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 13.
  • Pletyka
Az Appeal Studio ugyan hivatalosan még mindig nem erősített meg semmit, de ha hinni lehet az amerikai GameStopnak, akkor már tudjuk, hogy napra pontosan mikor jelenik meg az Outcast: Second Contact.

Azt egy ideje már tudjuk, hogy valamikor októberben jelenik meg az 1999-ben bemutatott Outcast felújított változata, az Outcast: Second Contact. Az Appeal Studio pedig annak ellenére mélyen hallgat a pontos dátumról, hogy lassan már a szeptembernek is vége, miközben ahogy a példa is mutatja, nem felejtettek el új anyagokat kiadni a játékhoz.

A tengerentúli GameStop jóvoltából azonban valószínűleg vége a várakozásnak, az áruházlánc honlapján található adatlap ugyanis elárulta, hogy október 3-án jelenik meg a felújított kiadás. A stúdió részéről egyelőre nem érkezett semmilyen reakció, így csak remélni tudjuk, hogy most már csak maximum egy megerősítő sajtólevelet kapunk.

A játék a közeli jövőben játszódik, amikor az emberiség felfedezi, nincsenek egyedül az univerzumban. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya egy műhold segítségével megpróbálja felvenni a kapcsolatot az idegenekkel, de nem sül el jól az akció, az Adelpha lakói elpusztítják a számukra is idegen tárgyat. Az incidens aztán egy méretes energiakataklizmát okoz, ami a Földre is fenyegetést jelent, így az amerikaiak Cutter Slade korábbi elite katonát küldik a bolygóra, hogy megelőzze a katasztrófát.

A megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
5.
Scal
nem linkelem be a saját kis írásomat mert a végén kivágnak az oldalról, de itt ez a nagyon jó videó, ami zseniálisan összefoglalja az elmúlt 18 év próbálkozásait, hogy annak is világos legyen, aki nem tudja mi is ez

https://www.youtube.com/watch?v=BM8KQfGO7Fk&t=2s
4.
zoe9
#1: (sőt, szerintem akkor még a Kickstarter sem létezett)
3.
zoe9
#1: Szerintem te az egyel ezelőtti remake-kísérletre gondolsz. Történt ugyanis régebben, hogy fel akarták támasztani ezt a játékot és voltak is concept art-ok, meg néhány hír róla, de az dugába dőlt. Ma már meg hiába keresnénk rá, mert ezt a mostanit fogja behozni találatnak.
2.
gyerecske
#1: Ez nem folytatás, az eredeti felújítása.
1.
shatterhand
...a folytatasrol még vmikor 2001-2002 kornyeken hallottam. Ezek szerint azota "keszult"?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...