Novemberben landol Switch-en a Skyrim

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo és a Bethesda a tegnap esti Direct streamben erősítette meg, hogy november közepén költözik Switch-re a The Elder Scrolls V: Skyrim. Csupán két hónap, és egy 200 órás RPG-t kapunk a pénzünkért.

A The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verziójának bejelentése az egyik legnagyobb meglepetés volt a konzol leleplezésekor, de a Bethesda nagyon sokáig várt a konkrét megjelenési dátummal. A legutóbbi Nintendo Directen végre ezt is megtudtuk.

A Skyrim november 17-én landol Európában, azaz több mint hat évvel a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as verzió után. A Switch-változatban megtaláljuk az alapjátékot, valamint a Dragonborn, a Dawnguard és a Hearthfire kiegészítőt is.

A szerepjáték mozgásérzékelés segítségével is játszható, ha a tradicionális irányítás nem lenne elég. A Joy-Conokkal a kardozás, az íjazás és a zárfeltörés is kivitelezhető. Ezenkívül Zelda témájú páncélokat és fegyvereket nyithatunk meg a kompatibilis Amiibókkal.

13.
13.
Mufika
#11: Ne zavarjon hogy nem a switchről van szó...
12.
12.
Mufika
#11: Ne zavarjon hogy nem a switchről van szó...
11.
11.
#10: Majd én is megyek az xo hírekhez nevetni, amikor bántják a drágaságod. Mert nyafizni azt tudsz
6.
6.
#5: Persze, értelek. Alapból nem vagyok egy nagy Switch fan, mégis az a komment szimplán leszólás volt, miközben a mostani gen elején nyafogtak a játékosok, miszerint jönnek a nulla munkás hd és remas játékok. Most itt ugyanez akkor ne legyen téma.
5.
5.
Gykrizsi
#4: Az sem jobb, félre ne értsd, persze nem egy GTA V, de nem bírom, amikor egy cég ennyire nem bír elszakadni egy játéktól. Viszont ott legalább egy jobb minőséget kapsz, plusz voltak módok is, itt meg egy gyengébb verziót kapsz, 6 év elteltével.
4.
4.
#1: Mintha a másik két konzolon nem ugyanez lett volna :D
3.
3.
zozo76hun
#2: ja, nagy orom lesz a haznal! :)
2.
2.
Gykrizsi
#1: Legalább Link is kipróbálhatja végre, gondolom ő 2011 óta a Switch verzióra vár :)
1.
1.
zozo76hun
6 eves jatek jon egy friss konzolra, ez aztan az orom, boldogsag...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...