Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 25.
  • Toplista
Link másolása
Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Nagyon úgy fest, hogy egyik nagy belépő sem tudja letaszítani a brit eladási toplista trónjáról a Destiny 2-t. Az Activision játéka immár három hete a mezőny élén ücsörög. Múlt héten a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 maradtak le mögötte új címként, a legfrissebb összesítésen pedig a két napja megjelent Project CARS 2-nek kell beérnie a dobogó második fokával. A gyönyörű versenyszimulátor ezzel a teljesítménnyel egyel hátrébb sorolta az említett sportjátékokat, így a Konami focija csak harmadik, míg a 2K Sports kosárlabdája a negyedik helyen zárt a héten.

Az újoncok közül érdemes még megemlíteni a Marvel vs. Capcom: Infinite-et, amely csak a tizenkettedik lett az e heti rangsorban, persze van még ideje feljebb kúszni.

  1. Destiny 2
  2. Project CARS 2
  3. NBA 2K18
  4. Pro Evolution Soccer 2018
  5. Pokken Torunament DX
  6. Grand Theft Auto V
  7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  8. Uncharted: The Lost Legacy
  9. Forza Horizon 3
  10. LEGO Worlds
  11. Mario Kart 8 Deluxe
  12. Marvel vs. Capcom: Infinite
  13. Resident Evil 7: Biohazard
  14. Dishonored: Death of the Outsider
  15. F1 2017
  16. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  17. Mario+Rabbids: Kingdom Battle
  18. Pokemon Gold Version
  19. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  20. Fallout 4
35.
35.
user101
A GTA5 egy rakás szar !!! A multkor felborult az xbox és szarrá karcolta a lemezt. Azóta nem fut, mondom én, hogy egy rakás szar... :DDD
31.
31.
Zoli0507
#29: Hogy most ő hogy szòlta le vagy màs,... engem nem èrdekel. Hogy èn mit èltem àt a jàtèk alatt az meg màst nem. Kb ennyi a lènyeg. Nekem maradandò màsnak egy cat mario ;)
25.
25.
Zoli0507
#24: A gta-tòm 25 euro-èrt vàltam meg tèrkèppel együtt. XD
Amùgy tènyleg nem èrtem èn sem mit esznek rajta ùgy az emberek. Oke persze, aki anno megvette az màr csak souvenir-kènt sem adja le... de akkor is. Ez nem normàlis dolog XD
24.
24.
Őrnagy
Ez a GTA5 hihetetlen. 2 hete vettem meg, de e-bayen kerestem először, 20 km-es körzetben senki nem akarta eladni... 160 ezer lakosú városban lakom. Viszont a Project Carst ma meg tudtam venni 45 euróért bontatlan csomagolásban.
15.
15.
Falcon
idén eddig 2 új játékot vettem meg azokat is első napokban a project cars 2 volt az egyik a véleményem eddig az hogy valami hihetetlen jó lett kormánnyal próbálva itt fikáztam az első részt hogy van tartalom meg jó grafika ha rossz még kormánnyal is irányítani és a 2 részben erre feküdtek rá szerencsére a legjobban valami hihetetlen lett a végeredmény a legjobb konzolos szimulátor lett jó tartalommal grafikáról már nem nyilatkozhatom sajnos nincs ps4 pro-m ott biztos szép 10/10 értékelem

a másik játék a wrc 7 volt az is rengeteget fejlődőt grafikában fényeffektekben irányításban fizikában sajnos e replay megint nem lett jó se a belső nézet de a őszkép megint hatalmas fejlődés wrc fan ként nagyon elegedet vagyok jövőre is első napos vétel lesz jah és nyomot áron adják hogyhogy nagyon korrekt a hozzáláss is

a kővetkező ammi érdekelne a gt sport de az 5-6 részben akkorát csalódtam hogy nem szavazok bizalmat látatlanban ha nem lesz demo vagy béta ahol kiprobálhatom akkor kimarad
10.
10.
delphijos
#9: Szerintem pl. árdekes hogy mondjuk a Crash Bandicoot , meg a FH3 ilyen jól tartja magát ( a GTA-t már nem is mondom ) Valamint hogy 4 Switch játék is van a 20-as listán. ( Bár a Zelda-ban gondolom a WiiU is benne van )
9.
9.
delphijos
#3: "Magunktól amúgy nem tudjuk eldönteni hogy mi a jó ?"

A listák nem azért vannak hogy abból döntd el Neked mi tetszik. Sőt, ezek még országonként is durván mások tudnak lenni. Szerintem inkább csak érdekesség ezt is tudni.
8.
8.
PaprikaJancsi
Érdekes, hogy ennyire rákaptak a britek, főleg, hogy Magyarországon nagyon nagy a csönd a játék körül. Alig látok róla posztokat, képeket, mintha meg se jelent volna.
7.
7.
Kalácsképű
Ez az a lista, ahol csak lemezes eladasokat futtatnak? Mert ha igen, akkor kar beszelni az eredmenyekrol.
6.
6.
RangerFox
#5: Az eddigi legszórakoztatóbb shooter. Ha alapból nem szereted a zsánert, akkor is kipróbálhatod, ezt szeretni fogod. Egyszerűen élvezetes benne lőni, ha az ember eltekint a monotonitástól az end game-ben, akkor tényleg egy f*sza játék. Persze nem hagy maradandó nyomot, mint egy TLoU, de ennek nem is az volt a célja.
5.
5.
Yanez
Online játékoké az egész világ. Rendesen rákattantak az emberek a Desztinire, szinte hihetetlen is, mivelhogy nincs benne semmi kiemelkedő, az online mókát leszámítva. Avagy íme korunk újabb "COD-ja".
4.
4.
Beniciodeltoro
Már annyira nem hoznak lázba az autós játékok, de ezt a projekt kársz 2 belső nézetben rohadt jól néz ki.

https://www.youtube.com/watch?v=M6MUhdAGCis
3.
3.
Zelgadis187
Régen az ilyen listák jó játékokkal voltak tele. Semmi jelentősége nincs szerintem hogy mi a toplistás ha a felhozatal ennyire vérszegény . Magunktól amúgy nem tudjuk eldönteni hogy mi a jó ? Kell hogy tudjuk mit vesznek az britek xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...