Szerdáig játszható marad a Battlefront II bétája

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Electronic Arts a Twitteren jelentette be, hogy a tervezettnél két nappal később, vagyis csak szerdán zárják le a Star Wars: Battlefront II múlt héten indult multiplayer bétáját, szóval ha még nem próbáltad ki, van még időd.

Múlt héten szerdán az előrendelőknek, majd pénteken mindenki számára elérhetővé vált a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétája. A több játékmódot és pályát is tartalmazó próbakör eredetileg tegnap zárult volna le, de az Electronic Arts a Twitteren megerősítette, hogy kitolják a béta időpontját, ami így két nappal tovább, azaz szerdáig lesz nyüstölhető.

Ez azt is jelenti, hogy aki még nem lesett bele vagy még nem unta meg a Starfigther Assault űrcsatáit, esetleg a Galactic Assault összecsapásait vagy a Strike pergős játékmenetét, az még bátran nyúzhatja a bétát, amiről egyébként hamarosan mi is megemlékezünk, hiszen mi is kipróbáltuk.

A kampánnyal színezett Star Wars: Battlefront II november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

25.
25.
#24: Nem is értem, sosem írtam még bejegyzést egy oldalra sem, nem igazán az én világom. Meg bemutatnám, mennyire vagyok Yt szakértő? Yanez és Godach egy-egy posztja alatt beszéltünk két különböző témájú blog megírásról, de még neki sem kezdtem. Mindegy, hozza a formáját.
24.
24.
kopic
#23: Értelmi fogyatékos a srác.
19.
19.
16.
16.
delphijos
Kíváncsiságból kipróbáltam. Tetszik, de most már végérvényesen bebizonyosodott hogy kontrollerrel képtelen vagyok fps-t játszani. Valami elképesztő béna vagyok, és ez már jobb nem lesz. Ez van. Kimarad.
15.
15.
ollie92
Na ez most mi ? Link protekciós ? Kommentem nem tartalmazott ócsárolást, ennyit is erről ...
14.
14.
ollie92
#13: kimoderált üzenet
13.
13.
kopic
#4: kimoderált üzenet
12.
12.
Spiderling
#9: Nem toltam az első részt, mert a clone wars érát kihagyták belőle.

Nekem semmi se jó, teljesen igazad van. Bocsánat, hogy le mertem irni, a pay2win-t. :)

peace..

10.
10.
delphijos
#8: “Ha ez igy marad, ahogy most, akkor lehúzhatják a wc-n, mert én tuti nem foglalkozom vele”

Gondolom a EA illetékesei most vágnak eret magukon.... (Nem)
9.
9.
ollie92
#8: Mit beszélsz ratyiságot ? BFI-ben is meglehetett venni az upgradelt starcardkot pakkokban, az is előnyt biztosít. De ha játszol a játékkal így is fogsz nyitogatni,
kapsz majd egy csomó kártyát. Ezt lehetett is várni ! Ne várjátok, hogy 60€ játékot tartalmas DLCk fogják bővíteni ingyen, nem szeretetért dolgoznak. Legfontosabb cél az volt, hogy ne bontsák fel a játékosbázist. De nektek semmi se jó bazmeg.
8.
8.
Spiderling
#7: Sajnos, ez nem kicsit pay2win, hanem szinte 100%-ban az...
Ha ez igy marad, ahogy most, akkor lehúzhatják a wc-n, mert én tuti nem foglalkozom vele(ha igy marad) komolyan....

https://www.youtube.com/watch?v=YMDGPSWWA18
7.
7.
ollie92
BFII nálam hozza a régi BFII színvonalát, elég tartalmas, sok map, picsa jól fut (jobban mint a tyúkolas COD WWII?!), 3 éra, végre élvezetes repülni.
Egy negatívum, az a ládanyitás, ez a elviszi a játékot picit a pay2win irányába.
Persze csak az elején, aki játszik vele eleget, nyit mjad elég cuccot a hetek alatt.
Ezt már komolyan nem lehet felróni az EA-nek, ha már a DLC ingyenes lesz !
Beta is tartalmas, a hősök nem ultra OP, mint az előző részben, ha nem vigyázol, gyorsan kibasznak. Korrekt lett a balansz és a játékmódok is tetszetősek.
6.
6.
xICEMANx
Nagyon jó lett, egykét dologban kicsit úgy érzem gyengébb lett, főleg a kusza menü, de maga a gameplay hozza a feelinget mint az elsőben. A látvány és hangzás eszméletlen itt is, és jól van optimalizálva szintén. Ebbe is jópár 100 órát bele fogok ölni. Alig várom már.

(Ezt a Link21 kölyköt tényleg elkellene távolítani innen mert nagyon sok embert idegesít az ostoba megnyílvánulásaival. Nem ide való...)
5.
5.
Úgy néz ki, tanultak az előző rész hibáiból, van alatta tartalom, az optimalizálás a szokásos minőség. Idén ez lesz az egyik legjobb multis cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...