Újabb rekordot állított fel a PUBG

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 11.
  • Hír
Link másolása
Kikerülhetetlen, hogy ne a PlayerUnknown's Battlegrounds rekordjaitól legyen hangos a sajtó, hiszen ahogy új hétvége jön, úgy állít fel újabb rekordot a Bluehole lövöldéje. Így történt ez most is.

Nem tűnik úgy, hogy csökkenne a PlayerUnknown's Battlegrounds népszerűsége a játékosok körében, hiszen ahogy haladunk előre az időben, úgy növekszik egyre nagyobbra a túlélésért lövöldözők tábora.

Többször beszámoltunk már mi is a játék sikereiről és fontosabb mérföldköveiről, mégsem telik el úgy hét, hogy ne jöjjön egy újabb arcpirító számadat. Így volt ez az elmúlt hétvégén is, hiszen egy időben kétmillió játékos küzdött a virtuális csatamezőn, felállítva ezzel az újabb rekordot.

A program közben szép lassan átlépte a 15 millió eladott példányt is, ami még inkább jelzi, hogy minden idők egyik legfelkapottabb címéről van szó. A siker pedig a konkurencia megjelenésével is tovább tart, hiszen akármennyire is jól szerepel a letöltéseket illetően a hasonló szisztémára épülő Fortnite: Battle Royale, úgy néz ki, nem tudja megakasztani a PUBG felfelé ívelő útját.

16.
16.
Zolee84
#5: Erősen kétlem hogy egy fizetett hirdetett játékba tettem bele eddig 600 órát! :D
12.
12.
almaspite
#9: Igen, divat. Az arma ebbe a kategóriába még mindig többet nyújt.
11.
11.
logic5
#10: A második résszel egyetértek, mármint a hsz második részével. De azt ne felejtsük, hogy sokan a pörgős játékmenetet szeretik, mint én is. Semmi baj nincs a respawn-nal. A wh-sokkal, meg az aimbotosokkal inkább... De tényleg szánalom, ez az ingyen reklám ennek a hulladéknak. Mert szvsz az!
10.
10.
user101
Szerintem sokkal szimpatikusabb az a modell amit ez képvisel, mint az átlag multis lövölde, amiben fél / egy percenként meghalsz és máris spawnolsz újra. Teljesen mindegy milyen a fragrate! Frusztráló a folyamatos és elkerülhetetlen halál és spawn, főleg az olyan játékokban ahol tonnaszám hemzsegnek az aimbotosok, wallhackerek és társaik...

Engem csak annyiban idegesít a dolog, hogy érdemtelenül túl nagy figyelmet kap a program szemben az olyan címekkel, amikben tízszer több munka van, csak nem annyira népszerű. Amúgy a játékot leszarom, csak tényleg unom már, hogy elkerülhetetlenül ez ömlik a pofánkba... :(((
9.
9.
#7: 2 millió játékos. Tudom, nagyon nehéz lehet, de próbáld meg felfogni mennyire nagy szó. Biztos divatból játszanak ennyien vele.
8.
8.
#6: Mert ez az tényleg olyan hír :D
7.
7.
Blazkowicz
Nem unjátok még? Mi a francnak kell 2 játékosonként megírni, hogy újabb rekordot döntött? A csapból is ez folyik már, csak azért dönti a rekordokat, de egyébként semmi extra. Egy túlhypolt valami, amit pár kör után meg lehet unni simán... Ráadásul nem is eget rengető a játék, csak annak van beállítva.
6.
6.
sajttaller
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy ha szellent egyet valamelyik fejlesztő azt is megírjátok ezzel a játékkal kapcsolatban.
5.
5.
Falcon
fizetet hirdetést láthattatok ujra
4.
4.
mestermagyar
#1: Mikor lesz belőle jó játék? Ennyi ember még nem játszott egy játékkal csak mert majd jó lesz valamikor! /s
1.
1.
ollie92
Mikor lesz optimalizálva ? Mikor lesz benne tartalom ? Mikor lesz benne több pálya ? Mikor adják ki a BETA verziót ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...