Call of Duty: WWII - új térkép bukkant fel

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 12.
  • Hír
Link másolása
A közelgő Call of Duty fejlesztői érthetően nem szeretnének sok információt kiadni már a játék megjelenéséig, most azonban mégis lelepleztek egy multiplayer térképet és egy játékmódot is.

Szűk három hét múlva érkezik a Call of Duty-sorozat talán legnagyobb kíváncsisággal övezett része, amely hosszú idő után visszakalauzol bennünket a második világháború poklába. Nem véletlen ez az izgalom, hiszen az elmúlt években már egyre kevésbé voltak érdekesek az űrben játszódó csaták és társaik.

A minap Sledgehammer társalapítójával, Michael Condrey-val készítettek interjút, aki szerint a fejlesztők tudják, hogy mekkora várakozás veszi körül a legújabb Call of Dutyt, éppen ezért a nemsokára esedékes megjelenésig már nem szeretnének sokat elárulni a játékról. Ennek ellenére mégis csepegtetett némi információt a rajongóknak, és két képet is közzétettek a játék hivatalos oldalán.

Az első screenshot Londont ábrázolja a háború korában, a híres buszokkal és a lebombázott épületekkel. Az Egyesült Királyság fővárosának egy részlete a multiplayer térképek egyike lesz.

A másodikon pedig szintén egy londoni helyszín látható, méghozzá egy metróalagút. A katonánk kezében egy korabeli focilabda látható, amely az úgynevezett Gridiron játékmód egyik fontos eleme lesz majd. A Gridiron a régebbi Uplink mód újdonsült változata lesz, ahol a játékosoknak az ellenfél bázisára kell eljuttatniuk azt a bizonyos labdát.

A Call of Duty: WWII november 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Beniciodeltoro
#3: Akkor venném ha saját mapot lehetne szerkeszteni benne, tereptárgyakkal, épületekkel, és persze valamennyire rombolhatóak lehetnének, privátban botok ellen tökéletes lenne.
Jah és szebb grafikával.
3.
3.
Blazkowicz
Az a durva, hogy ha kiadnának egy sík terepet texturák nélkül fizetős DLC-ként a nép akkor is úgy szállna rá mint légy a sz@rra...
1.
1.
Thomasfrill
Ha jól emlékszem a tanultakra, nem volt a Britt szigeteken szárazföldi ütközet a háború alatt! :D Ennek ellenére várom a játékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...