Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 23.
  • Toplista
Link másolása
Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

A Gran Turismo Sport jött, látott és győzött a szigetországban, ahogyan azt mondani szokták. A legfrissebb játékeladási toplistán eléggé átrendeződött a mezőny, kivéve persze egy-két stabil tagot, akik tartják a jól megszokott toptízes helyüket.

Az új érkezők közül sem a South Park, sem pedig a WWE 2K18 nem tudta megelőzni a FIFA 18-at, ami azonban még ezzel együtt is csak a második helyre szorult hosszúra nyúlt királysága után. A vezetést ugyanis a szintén debütáns Gran Turismo Sport vette át tőle, egy hozzá méltó szép manőverrel. Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy az új királyság pünkösdi lesz-e, vagy tartósan sikerül megelőzni az EA focis játékát, mindenesetre már ez is szép teljesítmény a versenyszimulátortól, főleg annak fényében, hogy a Forza Motorsport 7 kezd egyre lejjebb csúszni. A Turn 10 autóversenye az elmúlt héten kilencedik helyen ért célba.

Persze az új belépők mellett vannak megszokott nevek is a legjobb tízben. Talán már magától értetődő, hogy a GTA V ott van az elsők között, de a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy sem nagy meglepetés. Íme, a teljes lista:

  1. Gran Turismo Sport
  2. FIFA 18
  3. South Park: The Fractured but Whole
  4. WWE 2K18
  5. Middle-earth: Shadow of War
  6. The Evil Within 2
  7. Destiny 2
  8. Grand Theft Auto V
  9. Forza Motorsport 7
  10. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
  11. The LEGO Ninjago Movie Video Game
  12. Forza Horizon 3
  13. LEGO Worlds
  14. Resident Evil 7: Biohazard
  15. Mario Kart 8 Deluxe
  16. Fire Emblem Warriors
  17. LEGO City Undercover
  18. Fallout 4
  19. NBA 2K18
  20. Mario + Rabbids: Kingdom Battle 
23.
23.
Sir-Vival
Ami mindenképpen érdekes: http://www.polyphony.co.jp/products/ Most senki nem hozza fel "minden idők legjobb", legtöbbet értékesített, mindenki kedvenc GT3-t, pedig annak is piros volt a borítója, abban is árnyékában pörögtek a jutalomautók. Az is hatodolta az autók számát, kevés pályája volt....
És az is korszakalkotó lett, minőségi hyperloop. :)
22.
22.
Sir-Vival
Gratula neki,megérdemelten győzött. Elképesztő minőség, hangulat és vezetési élmény! Mindenkinek ajánlom.
21.
21.
delphijos
#20: Ugyanakkor a PC2 a FIFA “nélkül” sem tudott első lenni. Persze az is, hogy a PC-s eladások , mivel azok gyakorlatilag mind digitálisak, itt nem jelennek meg.
20.
20.
PaprikaJancsi
#17: A Forza a Fifa18-hoz jóval közelebb jelent meg, ami azért sokat számít, és több mint fele annyi One tulaj van, mint PS4.
A Project Cars 2 meg a Fifa 18 előtt jelent meg, ezért elég nehéz feladata lett volna legyűrnie azt. Amúgy ott meg a Destiny 2 volt, ami azért jóval érdekeltebb cím.
19.
19.
Zoli0507
Ja, akik megvettèk. A visszajàtszàsnàl kipròbàltam a fotòmòdot. Az egèsz pàlya bejàrhatò fotòmòdban!!!! Igen, az egèsz. Nincsen limit meddig terjed a "làtòszög", bàrmelyik autòra rà lehet zoom-ni ès ugyanùgy lehet szerkeszteni mintha a főmenüben a foto modba lèpnènk.
18.
18.
Stranger
A brit toplistában nincsenek bent a digitális eladások, így egy Divinity: OSII meg sem tud jelenni, mert csak úgy kapható. De a legjobb a PUBG, ami 17 milliónál nem jelenik meg hasonló listákban, mert a digitális eladást nem bírják lekövetni. Szerintem már felesleges kiposztolni ezt hírként.
11.
11.
Duken
Veszik mint a cukrot. Ez hatalmas eredmény egy konzol exkluzív címtől, egy ilyen indulás akár tetszik akár nem már önmagában siker, attól függetlenül hogy milyen tartós lesz, bár a youtube-ot elnézve boritékolható hogy az élmezőnyben lesz még egy jó darabig.Elég nagy népszerűségnek örvend a kompetitív online szegmense miatt. Hihetetlen jók a multis versenyek!
1.
1.
PaprikaJancsi
Legyőzte a FIFA 18-at ? :O Gratula neki :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...