Íme, a switch-es Rocket League launch trailere

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 8.
  • Videó
Link másolása
Már kerek egy hét sincs hátra, és befut a Rocket League Nintendo Switch-változata. A Psyonix október végén jelentette be, hogy pontosan mikorra várható a port, most pedig a hivatalos launch trailert is elhozta nekünk a stúdió.

Október 31-én írtunk róla, hogy a Psyonix bejelentette a Rocket League switch-es megjelenési dátumát. Eszerint november 14-én landol a játék a hibridkonzolon, de a fejlesztők már egy héttel a megjelenés előtt kedveskednek nekünk a launch trailerrel.

A Psyonix a program hivatalos YouTube-oldalán tette közzé a bemutatót a tegnapi nap folyamán. A trailerben egészen szépen sikerült a fejlesztőknek összeválogatni a Nintendo Switch-változat főbb ismérveit és funkcióit. Ezek között szerepelnek olyan lehetőségek is, miszerint mind dokkolt, mind pedig kézi üzemmódban játszható a játék, továbbá, hogy cross-play lehetőséggel is fel van szerelve a cím. Ennek köszönhetően az Xbox One- és PC-tulajdonosokkal is összemérhetjük a tudásunkat az online játékmódokban. 


1.
1.
LtK
Xbox es pc kozott mar megy a crossplatform? Valaki tudna bizonyitani? Box-os ismerost ravennem a vetelre ha tenyleg mukszik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...