Új platformokon hódít a Devil May Cry HD Collection

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az új generációs platformokat, illetve a PC-t is meghódítja a Devil May Cry HD Collection. Ezzel a teljes sorozat pótolhatóvá válik azok számára, akiknek kimaradt valamilyen oknál fogva.

2018. március 13-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik az eredetileg PlayStation 3-on és Xbox 360-on bemutatkozott Devil May Cry HD Collection.


A 30 dolláros csomag a sorozat PS2-érában készült részeit vonultatja fel, így a Devil May Cryt, a Devil May Cry 2-t és a Devil May Cry 3: Special Editiont. A készítők 60 fps-t ígérnek mindegyik remaster mellé, de erről egyelőre nem tudunk meggyőződni, elvégre csak néhány screenshotot mellékeltek a bejelentéshez.

Ezzel a teljes sorozat pótolhatóvá válik a PC, a PS4 és az Xbox One játékosai számára - ha tényleg bejelentik a folytatást a hétvégén, ennél több nem is kell, ugye?

5.
5.
zsocc-nrg
#1: Ezt szerintem veheted készpénznek is mivel ezzel teljes lett az élmény PC-n. Tuti nem fogják azzal megszakítani a láncolatot hogy nem adják ki az új részt PC-re.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Szerintem nem. Később jött egy újabb kiszivárgás, ahol azt mondták nem lesz idén bemutatva a DMC V, csak jövőre a E3-on. Vagyis úgy hiszem készül, de idén nem érdemes várni már rá.
3.
3.
Onion
Szóval újabb dmc 5 hír kamu volt.
1.
1.
Rézfánfütyülő
Na, ez egy szép nap. Igaz megvan a 3 korábbról, de ezt tuti beszerzem, hátha motiválja őket, hogy kiadják azt az egyelőre képzeletbeli DMCV-t PCre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...