PSX 2017: Jövőre jön a The Forest

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Háromévnyi hallgatás után ismét felbukkant a PlayStation Experience-en az Endnight Games túlélőhorrorja, a The Forest, ami a tervek szerint jövőre végre meg is jelenhet.

A három évvel ezelőtti PlayStation Experience-en jelentette be az Endnight Games, hogy PC-n Early Accessben óriási sikert aratott The Forest PlayStation 4-re is készül. Akkor nem gondoltuk, hogy három teljes évet kell várni arra, hogy ismét halljunk a játék felől, de a hétvégén tartott idei PSX-en jelezték, még mindig fejlesztik a túlélőhorrort, és ha minden jól megy, akkor jövőre meg is jelenhet a teljes változat.

4.
4.
GAMEROD
#3: Te is olyan vagy aki néz, de nem lát. Addig ugyan milyen hírt közöljenek a PS4 kiadásról amíg nincs kész a játék? Megmondták az elején hogy jön arra is ha kész lesz, és nemsokára kész lesz. Vagy valaki hiányolta hogy minden nap főcímben jelenjen meg hogy jön arra is?
3.
3.
markoci555
#1: még azt a kemény 5 sort se kell elolvasni mert címben is benne van hogy nem pc-ről van szó...
2.
2.
#1: Itt nem hinném hogy nagyon foglalkoznának vele, pedig a játékot tényleg folyamatosan fejlesztették és kb minden EA címet hasonló felfogással kéne készíteni.
1.
1.
GAMEROD
Mi az hogy háromévnyi hallgatás után? A játék early access volt, és kéthetente jöttek hozzá megszakítás nélkül a frissítések. Egész egyszerűen most ér el 0.01 verziótól az 1.0-ig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...