Mégis készül a különálló Boba Fett-film?

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A legfrissebb hírek szerint Han Solo és Obi-Wan Kenobi önálló filmjét a korábban már beharangozott, majd elhalasztott, és most mégis életre keltett Boba Fett-mellékszál követheti.

Évekkel ezelőtt még úgy tűnt, hogy a Zsivány Egyes antológiamozi következő fázisa a fejvadász, Boba Fett eredettörténete lesz, függetlenül attól, hogy az előkészületek során a Disney úgy döntött, a Fantasztikus Négyessel nagyot bukó Josh Tranket eltávolítja a rendezői székből. Végül a mai napig nem lett meg az utódja, de a most felszínre bukkant információk alapján úgy néz ki, összeállnak a kirakós darabkái.

Az Omega Underground ugyanis arról ír, hogy Tin Can kódnéven zajlanak a munkálatok, többek között abban az angliai Pinewood Studiosban, ahol az új Star Wars-filmek is készültek. Ráadásul nemrég a projekt producereinek a listája is frissült, Lawrence Kasdan és Kathleen Kennedy mellett ugyanis felbukkant Simon Kinberg, az X-Men-filmek és a Star Wars: Lázadók-sorozat producerének a neve is.

Így pedig már érthető, hogy a Disney miért távolította el az eredetileg 2018-ra tervezett Boba Fett-film rendezői székéből Tranket. Kinberg ugyanis a Fantasztikus Négyes körül is ott volt, a kialakul helyzet miatt pedig komolyan összevesztek. A helyét valószínűleg a Thor: Ragnarökkel igazán kelendővé vált Taika Waititi veheti át.

7.
7.
n_csacsi
Mind a Boba film, mind a Solo film felesleges...inkább legyen egy Yoda meg Darth Sidious & Plaegis film, sokkal jobban örülnék, mint ezeknek az embereknek...de még akár egy Obi-Wan is jöhetne.
6.
6.
user101
Én például rühellem ezt a senkit és örülök, hogy egy tollvonással keresztül húzták az amúgy sem létező pályafutását. Kettő: remélem van annyira tökös a Disney, hogy a film vége az lesz amikor belelökik a pöcegödörbe és megdöglik... hipp-hipp-hurrá! :D
5.
5.
semike
Készítsenek a Buckalakókról is valami mozit :)
4.
4.
ollie92
Boba Fett nem mandalór, csak mandalóriai páncélt visel ! Boba simán Jango klónja, génmódosítás nélkül.
3.
3.
ollie92
Fura, hogy Boba, akárcsak Darth Maul, rrohadt keveset szerepelt a vásznon, mégis akkora rajongótábora van, hogy kapnak saját filmet.
2.
2.
kastorhun
Ez még akár érdekes lehet, nem úgy mint a Han Solo film.
1.
1.
Ez mekkora lenne, még moziba is beülnék szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...