Visszatér a második világháborúba a Battlefield is?

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 16.
  • Pletyka
Link másolása
A hét elején a Battlefield: Bad Company 3-ról szóltak a pletykák, ám a legfrissebb hírek szerint a DICE egyelőre jegelte ezt a projektet. A svéd stúdió ugyanis inkább egy második világháborúban játszódó epizóddal jelentkezik jövőre.

A hét elején elég sok információ látott napvilágot az esetleges Battlefield: Bad Company 3-ról. Az AlmightyDaq nevű youtuber megbízhatónak számít, elvégre már akkor megjósolta a Battlefield 1-et, amikor a DICE még be sem jelentette.

Ennek ellentmondanak a legfrissebb fejlemények, miszerint mégsem a vietnami háború alatt és az azután játszódó Bad Company 3-at kapjuk meg jövőre - egy másik videós, Levelcap kérdőjelezte meg a korábbi infókat.

Az Eurogamer utána ment a dolgoknak és kiderítette, hogy lényegében két játékot tervez az EA. A Bad Company 3-at nem a DICE svéd csapata, hanem a Los Angeles-i iroda fejleszti - ők korábban a Medal of Honort kalapálták EA Los Angeles és Danger Close néven. A projektet egyelőre jegelték, és ha lesz belőle valami, 2019-nél előbb ne számítsunk rá.

Oké, de milyen lesz a 2018-as Battlefield? A svéd DICE jelenleg egy második világháborúban játszódó Battlefieldet készít - legalábbis ezt sugallják a bennfentesek, és jelenleg ez élvez prioritást. A döntés érhető, lévén a Battlefield 1 sikere bizonyítja, van igény a történelmi epizódokra.

42.
42.
csabuszflash
#41: Nem hülyeség amit mondasz és félek hogy így is lesz majd mert én ezzel a grafikával egy második világháborús részt már nagyon várok*.*
41.
41.
Zisten
#21: Látom nem értetted meg amit írtam.
(Mellesleg kihagytad az 1943at meg a modern harc mellett a Vietnam is ott volt.)

Olyan játékokat sorolsz fel amik már "nem élnek".
Igen voltak modern harcok, ANNO és most is.
Jelenleg a modern harcot a BF4 jelenti ami nem mai gyerek már, a Hardline rabló/pandurja nem az. Az nem olyan Battlefield, mint amilyet e név alatt keresünk (bármennyire is szeretem)
.
Jelenleg a BF4 onlinet én kihaltnak nevezném, mert nagyon lájtos az játékostábora, szinte mondhatjuk senki nincs rajta.
Jelenleg a legnagyobb tábor a BF1ben van... ha valaki modern BF-et akar játszani annak a sok éves BF4et kell előhalászni, amivel már a kutya se játszik szinte.

Szóval "SZERINTEM" az lenne az ésszerű döntés, ha elsőnek kiszolgálnának egy modern harcot kedvelő csoportot és utána egy WWII témát.
Miért?
Mert jelenleg a WW témára ott a BF1.
Ha most jönne modern harc rész, akkor az aki ezt a vonalat szereti is ki lenne szolgálva egy friss résszel, nem egy "őskövületet" kellene tolnia.
Majd mire megunnák az emberek a BF1et, újra lenne egy WW témát felhozó játék ami most WW2 lenne.

Mert annak nem látom értelmét, hogy WW1 után WW2, és csak utána modern... már ha az lesz. Mint mondtad BF játék két évente jön tehát két évente tudnak csak kiszolgálni 1-1 réteget. Azért mondtam, hogy addig tolják a WW témát amíg meg nem unják, mert a két résszel így 4 évet takarnak le a két WW játékkal, ami sok. Így mire kijönne egy modern harcos rész addigra túl nagy lesz a hézag a két modern rész között. SZERINTEM.
Bár tény, hogy így jól kiéheztetnék a modern harcot kedvelőket és ugornának az új részre, mint egy sivatagban eltévedt ember az itatóra. :)

Szóval emésszük.
2018 WWII
2020 Bad Company 3
37.
37.
Dave567
#24: Semmi realitás a játékban, azok nem itt kezdődnek.
31.
31.
kopic
#4: Város ? Milyen város ? Gyöngyös ?
24.
24.
shatterhand
#21: Mert a bf1 realis I.vh kepet ad:)))
23.
23.
Dave567
#10: Teljes mértékben egyetértek, bár ezek a undorító játékok kellenek a népnek, ez meg is látszik rajtuk, és a játék minőségén is, nem tudnak már újat mutatni.
21.
21.
BalEee
#20: Elég érdekes észjárás.
Bf2 modern
Bf 2142-ről ne is beszéljünk
Bf BC 2 modern
Bf3 modern
Bf4 modern
Bf Hardline modern
Bf1 1. világháború.
És ezek után újra modernre van igény, mert addig tolják a vh-t míg mindenki nem unja? Alig várok egy épkézláb 2.vh-s fps-t, és rá kellett jönni hogy ezt csakis a Battlefieldtől fogja megkapni az ember.
A COD mehet egyenesen a kukába a duplatáras hangtompítós red dotos digital festésű mp40-jével, a fürdőszobámnyi méretű pályáival, a 6v6 játékmenettel és a 850 féle szövetséges egyenruhával, a személyreszabhatatlan német karakterekkel szemben..
A Star Warsot meg ne vedd ide, mert attól teljesen függetlenül jelentek meg 2 évente a battlefieldek, mint mindig.
20.
20.
Zisten
Ezt elb@szták.
Nincs gond a WWII témával csak a BF1-be kellett volna behozni.
Mert a modern harcászat régen volt BF-ben.
- BF4 régen volt már így illene egy utód.
- BF Hardline se ezt a vonalat erősítette.
- BF1 nem modern harc hanem WW1.
- a StarWars Battlefront is éveket vett el a Battlefield játékoktól.
... és akkor megint nem modern harc jön hanem WWII?

Ezt úgy mondanám: rossz üzleti döntés.
Érdekelne egy WWII a Dice-tól, de nem most (BF1 helyett kellett volna ezzel elkéstek.)
Most megint addig tolják a WW témát amíg mindenki megunja egy életre?
Most kellett volna inkább egy modern Battlefield azoknsk akik ezt szeretik mert a BF4 már kihalt. Erre a Bad Company pont tökéletes vonal hozzá és utána 2019ben egy WWII akkor is érdekelte volna sokakat és nem lenne csömöre az embereknek, mert nekem most így az lesz.
Ja és megsúgom 2019ben se lesz Bad Company 3 mert az megint StarWars rész és kell hozzá egy új Battlefront 3... (hacsak nem áll le a széria a második résznél és 2019ben egy más stílsú sztoriorientáltabb SW jön.)
Szóval lehet az a Bad Company 3 lesz 2020 is.

Ui: Szerintem adjanak ki egy Bad Company Remastered kiadást felcsicsázott Bad Company 2 multival és mindenki boldog lesz.
19.
19.
Thor Vath
#10: Abban igazad van, hogy a játékmenet szempontjából szinte mindegy, milyen szkint húznak rá. Amíg el vannak találva a kasztok, jók a játékmódok, jól lehet együtt dolgozni a squaddal, okosan, fedezékről fedezékre lehet előrenyomulni, vannak nagy mapok, meg sok jármű, viszont nincs falon futkosás, dupla-szaltózva lövöldözés, jet-pack repkedés, nincsenek sárkányok, trollok, zombik, addig nekem jöhet.
10.
10.
Stranger
Mintha számítana, hogy épp milyen skint kap a játék. A végén úgyis csak körbe-körbe rohangálunk és lövöldözünk mint az összes utóbbi BF-ben vagy CoD-ban.
9.
9.
Neo1989
#8: Bizonyára majd azt is kapunk. Ámbár a Medal of Honor-al is csinálhatnának már v mit.
8.
8.
kamgecam
Bad Campany 3-nak jobban örültem volna! :(
4.
4.
happy1818
nah érdekes lesz város ...:D szeretem a második világháborut :)
3.
3.
frankdelgado
A bf2142 vonal bejönne....
2.
2.
#1: Az a durva, hogy nekem is bőven elég volt belőle, a sci/fi - modern vonal jobban bejön.
1.
1.
shatterhand
B.. meg! Mar most unom a vh témát. Azt hittem jövőre ismét visszatérek codról,de akkor maradok a BO4-nél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...