Brit toplista: újra élen a Grand Theft Auto V

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 15.
  • Toplista
Link másolása
A szokásos slágerjátékok vezetik a brit játékeladási toplistát, a múlt héten azonban kisebb meglepetésre a Grand Theft Auto V vihette haza az aranyérmet. Az eredetileg 2013-ban megjelent játéknak ez már a tizennegyedik első helyezése.

Már a 226. hetét tölti a piacon a Grand Theft Auto V, ehhez képest mégis ő végzett a múlt heti brit játékeladási toplista élén, amivel a tizennegyedik első helyezését húzta be. A játék egyébként a harmadik az aranyérmes toplistán, előtte a Wii Fi és a Who Wants to Be a Millionaire terpeszkedik tizenhat, illetve tizennyolc első hellyel.

Mivel új címek nem érkeztek, továbbra is a szokásos slágerjátékok szerepelnek a listán, a GTA V pedig a múlt heti leárazásoknak köszönhetően győzött. Mögötte a Call of Duty: WWII és a FIFA 18 végzett, de remekül szerepelt a Mario Kart 8 Deluxe is, amely a tizenkettedik helyről ugrott előre.

  1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: WWII
  3. FIFA 18
  4. Assassin's Creed: Origins
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. PlayerUnknown's Battlegrounds
  7. Star Wars: Battlefront II
  8. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  9. Forza Motorsport 7
  10. Super Mario Odyssey
  11. LEGO Marvel Super Heroes 2
  12. L.A. Noire
  13. The Sims 4
  14. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  15. Gears of War: Ultimate Edition
  16. Need for Speed: Payback
  17. WWE 2K18
  18. Rocket League: Collector's Edition
  19. Forza Horizon 3
  20. Splatoon 2
13.
13.
McDuff
Remélem ezzel együtt most már minden egyes britnek megvan.
12.
12.
kopic
Így nem csoda, hogy ebben a genben csupán 1 db gta-t fogunk kapni.:/ Nem siettetik el ha az 5-bol még mindig ömlik be a pénz.
11.
11.
Redeye
Nagyban közé lehet ahhoz, hogy múlt héten nagy banhullám volt. Mind az ingyenes mind a fizetős hack-eket detektálták. Sokan megvehették újra.
9.
9.
crytek
Ej de kár pedig jó volna már akciósan 7.5 euróért...venném is persze szigorúan walletből :)
8.
8.
GAMEROD
#7: Inkább menjenek társaságba az onlineos emberkék, mert egyértelmű hogy az online függőség a társasághiányra vezethető vissza, ott szocializálódnak, vagy valami kisstílű sikerélményre vágynak, amivel egy egyszerű nicknév mögött nem sokra mennek. Én is szoktam online játszani, de nem hónapokat, éveket, általában 1 hét alatt kiismerem az egészet, aztán meg is unom. PUBG-ban sem csinál 90 százalék egyebet, csak szaladgál mint fing a gatyában, aztán ha fogynak az ellenfelek, és szűkül a kör, kijön valami eredmény azt cső, hiába ismerőssel vagy ismeretlennel tolják.
7.
7.
Heldengeist
#6: Túl sikeres lett ahhoz az online. Töredék befektetéssel tudnak sokszoros bevételt kiszedni belőle, mint amennyit egy-egy teljes játékot megszégyenítő tartalommal telepakolt DLC-vel.

Ezért is tartok tőle nagyon, hogy teljesen elkurvulnak és nem törik úgy össze magukat a RDR2-vel és a többi jövőbeli játékaikkal, mint eddig.
6.
6.
GAMEROD
2 single DLC-t azért kiadhattak volna hozzá, úgy mint az előzőnél. Annyi lehetőség lenne egy Los Angeles térképben hogy borzalom. Na, meg ha évente nyomják nyáron a függetlenség napi online frissítéseket, én egyenesen magát a film sztoriját vittem volna rá, annyira adja magát.
4.
4.
Yanez
#2: Majd ha az eladott játékok száma több lesz, mint a Föld lakossága, azt majd mivel magyarázzák? XD Átjöttek élienék is egy-egy kópiáért?
2.
2.
Heldengeist
Kezdem azt gyanítani, hogy a Rockstarnál játékeladásnak tekintik a mikrotranzakciót. Legyen egy játék bármilyen jó, banoljanak akárhány csalót, nincs az a játék, ami 5 éven keresztül minden áldott hónapban a TOP10-ben van.
1.
1.
Yanez
Azta! :D Na jó, ezen már akkor sem lepődnék meg, ha 50 év múlva is első helyen lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...