Assassin's Creed: Origins - lesz New Game+ mód

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 29.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft közösségi menedzsere, Dominik Voigt a játék Reddit-oldalán hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan New Game+ játékmóddal bővül az Assassin's Creed: Origins.

Sajnos a bejelentés tényén kívül egyéb konkrétumok nem hangoztak el, így csak az biztos, hogy a közeli jövőben a rajongók ismét belevethetik majd Bayek egyiptomi kalandjába magukat, méghozzá teljes menetfelszerelésben és minden eddig megszerzett tapasztalati ponttal felvértezve.

Amíg viszont várjuk a hivatalos megjelenést és a konkrétumokat, nem árt észben tartani, hogy az Asssassin's Creed: Origins addig is bővülni fog ingyenes és fizetős kiegészítésekkel. Legutóbb a The Hidden Ones nevű DLC-t kapták meg a rajongók, amiben a Sínai-félszigetre látogatunk, hogy a lázadókat segítsük a római megszállókkal szemben.

6.
6.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és az infókat. :) Nagyon jól sikerült átadnotok, hogy mire számítsak.

És alapvetően még mindig nem vagyok vele úgy, hogy nem tetszik. Oké nem maga a tökély, de tényleg nem rossz azok alapján, amit olvasok. Legszívesebben már most rákattintanék...
5.
5.
Zoli0507
#2: Ha a sztori fontos neked akkor azt tudom ìrni valòban köze nincs egy Witcher3-hoz.
Nekem szemèly szerint tetszett az Origins törtènete deee mèg a W3-nàl szarrà izgultam magam a fő sztorin, vagy èppen "idegeskedtem" azon hogy mikor folytathatnàm a fő sztorit mert a mellèkküldetèsek is kurvàra èrdekesek èrdekelnek ès csak kapkodtam a fejem.
Na az orginis-nèl nyugodt leszel. Teljesen mindegy lesz hogy kèt főküldetès között 10òràt csak mellèkküldetèsekkel foglalkozol, nem leszel szìvbajos.
Igazàbòl teljesen egy kaptafa szinte az összes küldetès deeee valamièrt mègis szerethető. Bayek-et megkedveltem, pedig eleinte "jèzusom az ubinàl biztos betèpve hoztàk ezt is össze".

A felfedezni valòk viszont tènyleg jòk. Vagy mikor csillagjegyeket kell keresni az is jòpofa. Persze van egy kèt tènyleg vicces mellèkküldetès is
A harcrendszer nagyon fura elsőre, az AC-hoz kèpest òriàsit fejlődött viszont amikről "koppintottàk" azokhoz kèpest gyenge.

Arra figyelni kell hogy a fő stori javasolt szintjèt ne nagyon lèpd àt fejlődèssel mert hard mòdban is könnyű azonos szintűek ellen.
Ellenben ha 2-3szinttel alacsonyabb vagy akkor nagyon könnyen meg tudnak baszni.
A pènzgyűjtès, a kovàcs teljesen feleslegesen van a jàtèkban. Semmire nem hasznàlod, maximum a pènzből veszel kìvàncsisàgbòl sima armort. Deee ennyi fegyvereket dob a jàtèk egyre jobbakat, maximum ha egy legendary weapon lesz a kedvenced akkor a kovàcsnàl mindig a szintedhez upgrade-ed.

Witcher-hez ne mèrd viszont nagyon jòl el lehet vele lenni, ès hiàba a szàmtalan önismètlő küldetès valamièrt mèg sem unalmas. Sőt szerethető. (Csak a vàrosokban a jàròkelők ne szakìtanàk àt a dobhàrtyàm, nem tudom ki volt az az elmebeteg agyalàgyult aki azt hitte hogy ha a gyerekek ès emberek hangjàt az ègig hùzzàk attòl lesz èlethű)
4.
4.
Uhu123
#2: Baromi jó az AC Origins nyugodtan próbáld ki.
3.
3.
north
#2: Maga a játék elég szórakoztató, el lehet vele lenni főleg ha maximalista vagy :D
én olyan 80 óra körül hagytam abba alapjáték+DLC 100%
Sajnos a mellék küldetések egy kaptafára épülnek mind ugyan az csak más a körítés
Lopd el ezt, öld meg azt, szabadítsd ki és hozd el őt...stb
ettől függetlenül a felfedezések és sírrablások nagyon élvezetesek tele puzzlekkel
viszont akad, hogy bebugol és gondolkodik rajta az ember, hogy na most mi nem jó, aztán rájön, hogy a mérleg egyik nyelve az felakadt a plafonba...stb.
Ez nem egy sűrű eset velem egyszer esett meg.
A fő story mód nagyon jó nem lövöm le a poént de már csak emiatt érdemes kijátszani.
A storyban itt is vannak mindfuck részek erre rájössz majd te is ha játszol vele
Farmolni nem kell a gyűjtögetés sem kötelező csak ajánlott 1-2 esetben. Én mindig vagy 10-15 szinttel voltam a Boss-ok felett persze mert minden kis hülyeséget gyűjtögettem.
Farmolós rész egyedül a különböző eszközök fejlesztése lehet, ahhoz kellenek alapanyagok de itt is max el kell menni felfedezni a térképet és belebotlasz úgy is állatokba, szállítmányokba.
Vannak benne eventek pl nálad 20x nagyobb Isten megölése illetve mellék tevékenységek: Fogat verseny és az aréna ezek kicsit a POP 3-ra emlékeztettek engem.
Röviden tömören ennyi.
2.
2.
Ez a játék nagyon vonz engem, de még mindig nem vettem rá a fáradtságot, hogy kipróbáljam. A szetting meg amúgy is a szívem csücske. Ami visszatart az az, hogy manapság már minden megjelenő AAA játékra mindenki csak jókat mond és az "underground"-ból meg jönnek azok az infók, hogy a játék egy túltolt farmolás fesztivál és az egész játék fele annyira nincsen megcsinálva, mint a witcher 3 egy darab mellékküldetése.

Minden esetre idővel biztosan megnézem majd.
1.
1.
FrankBlack
Nagyon jó hír. Anno a Dead Island részeket is nagyon szerettem úgy újrajátszani, hogy nem kellett az elején megint lvl2-es evezőlapáttal szenvedni. Ellenség is hozzám felszintezve, és jöhet a new game. Úgyis épp most értünk a story végére az előző hétvégén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...