Mégsem lesz Disney-Fox üzlet?

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
Könnyen megeshet, hogy a tavaly decemberben bejelentett Disney-Fox házasságból végül semmi sem lesz. A CNBC ugyanis nemrég arról számolt be, hogy a Comcast valószínűleg rálicitál a korábban véglegesnek tűnt ajánlatra.

Ugyan a decemberi bejelentés után teljesen hivatalosnak és lezártnak tűnt a Disney és a Fox üzlete, most kiderült, hogy koránt sincs kőbe vésve a felvásárlás. A CNBC egy friss beszámolójából ugyanis kiderült, hogy egy bizottságnak is rá kell bólintania a megállapodás érvényességére, így amíg az nem történik meg, hivatalosan nem jöhet létre az 52,4 milliárd dolláros fúzió. Ez a folyamat nagyjából 11-17 hónapot vesz majd igénybe.

És pont ez jön kapóra a Comcastnek. A CNBC egy belső forrásra hivatkozva ugyanis arról ír, hogy a cégcsoport azt tervezi, hogy az akár másfél évig is elhúzódó felülvizsgálatok végéhez közeledve rálicitál majd a Disney ajánlatára. Állítólag a Disney már fel is készült erre, így könnyen lehet, hogy a Fox tulajdonjogaiért folyó küzdelem még egy darabig el fog húzódni.

5.
5.
Necreon
A Disney-nek esélyes hogy a maradék MARVEL jogokra fáj a foga ami még nincs nála (X-Men leginkább), szerintem nem akarnak ők Predator-t kiadni. Talán jobb is úgy.

Nem tudom hogy megy ez jogilag de szerintem simán elosztoznak majd rajta ha lehet.
4.
4.
PaprikaJancsi
Akkor már inkább egy Disney-é legyen.
2.
2.
markoci555
hát most lehet ha visszaolvasok minden hírt akkor nem az lesz benne hogy "megvette" de nekem mindenhol az jött le hogy ez már kész, be van kebelezve, azt most meg mik derülnek ki...
mindegy, a lényeg hogy így is úgy is el lesz adva valakinek, talán jobb lenne ha nem a Disney-nek, de biztosra veszem hogy ők dúskálnak a pénzben mint Dagobert bácsi, és az övéké lesz
1.
1.
vmiki88
Fizetek érte 70 milliárd dolcsit, bitcoint elfogadnak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...