Pletyka: a Warner valójában kirúgta Zack Snydert

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A pletykák szerint Zack Snyder nem önként hagyta ott Az Igazság Ligája munkálatait, hanem a Warner szakított vele hónapokkal a hivatalos bejelentés előtt. Snyder eltávolításához Greg Silverman kirúgásán keresztül vezetett út.

A pletykák szerint Zack Snyder nem önként szállt ki Az Igazság Ligája munkálataiból, hanem a Warner Bros. rúgta ki. A hírt Josh Dickey újságíró szellőztette meg, később pedig a Collider munkatársa is alátámasztotta a saját forrásaival: eszerint Snydertől tavaly januárban vagy februárban vált meg a cég, az úriember távozását azonban Snyderék családi tragédiájával indokolták meg hónapokkal később, hogy a sajtó ne cuppanjon rá a témára.

Kis kontextus: a korábbi hírek alapján úgy tűnik, Snyder eltávolításához Greg Silverman kirúgásán keresztül vezetett az út. Korábban Silverman terelgette a DC-filmeket, és amikor a cég vezetői a Batman v Superman fogadtatása miatt és a későbbi filmek jobb eredménye reményében jelezték neki, hogy talán nem Snydernek kellene megcsinálnia Az Igazság Ligáját, Silverman - aki már a 300-on is együtt dolgozott a rendezővel -, visszautasította a kérést. A Warner vezérigazgatója végül 2016 decemberében szakított Silvermannel.

Snyder jelenleg egy DC-filmhez sincs beosztva rendezőként, az Aquamannek és a Wonder Woman 2-nek azonban ő az egyik producere.

11.
11.
user101
De most komolyan mit vártok egy olyan filmtől amiben a "főhős" kívül hordja az alsó-gatyáját... Ilyet maximum óvodások csinálnak farsangkor és a diliházban... Szánalmas mind ! :D
10.
10.
Firsttime
#2: Suicide squad a legszarabb. Identitászavaros az egész film, 3 percenként más zenével. Ami a guardians of the galaxy-nek ugyan jól állt, de itt valahogy baromi gáz volt.
9.
9.
Firsttime
#8: "csak az a mozi vetítethette Az Utolsó Jedit aki műsorra tűzi 3 hétre."

A helyi kismoziban egy hétig ment...
8.
8.
strike19
Én nekem tetszettek a Zack Snyder DC filmek. Valamiért sokkal mélyebbnek éreztem ,mint a konkurencia filmjeit .Tudom hogy sok embernek nem tetszik ez a komoly ,komor világ de nekem nagyon bejött. De ez az én véleményem és nem érdekel ki mit mond. Sajna a mai világba az emberek nincs önálló véleményük ugyan azt a dolgot bőgik amit a kritikusok elhintenek.
Pl: Az utolsó Jedit a kritikusok és a mozik is felmagasztalták és mint utóbb kiderült a mozik azért csinálták mert a Disneyvel kötött szerződés értelmében csak az a mozi vetítethette Az Utolsó Jedit aki műsorra tűzi 3 hétre.

6.
6.
Hab
#2: A Suicide Squad volt az egyetlen amit félbe akartam hagyni, az a film kritikán aluli, és számomra nem is létezik.
Az utóbbi DC filmek közül számomra még mindig az Acélember a legjobb, aztán BvS a hülyeségei ellenére, Wonder Woman, és Justice League. Ez utóbbi elég gyengére sikerült, de legjobban Flash karaktergyilkossága húzott fel. Fel nem foghatom miért kellett ilyen retardált gyereknek ábrázolni.
5.
5.
azureknight0715
Érdekes, őszintén szólva én jobban bírom a dc sötétebb komolyabb filmjeit. Azt viszont hozzá kell tennem hogy a dc viszont mintha kezdene fejlödni bizonyos téren és a sima mellék filmjeit is rendszerint jól megcsinálja kellő odafigyeléssel. A rendezőről meg annyit hogy lehet ez jót fog tenni a következő filmekre viszont olvastam egy cikket az igazság ligájáról és az eredeti synder féle tervek alapján sokkal komolyabb film is lehetett volna illetve teljesen másképp alakult volna a sztori, pl láthattuk volna a rossz supermant fekete ruhában steppenwolf oldalán ami megért volna egy misét. Na de mindegy ez már a múlt nem volt rossz film de ha nem nyulnak hozzá lehet jobb lett volna.
4.
4.
zsocwargear
#3: Nem azt mondtam, hogy jó volt. Azt mondtam, hogy az nem volt annyira kínos. Sőt, volt benne pár kifejezetten badass rész.
3.
3.
Mortis
#2: hát haver, neked aztán fura ízlésed van. egyik DCU film sem kifejezetten jó, de a Suicide Squad az egyetlen, amivel kapcsolatban viszonylagos egyetértés uralkodik, miszerint borzalmas.

én még mindig szívesebben ülök be DC filmre, mint Marvel-lesre, hiába tudom hogy minőség szempontjából jobbak Amerikai Kapitányék, de egyszerűen már annyira nem érdekel hogy mi fog történni velük, rá se tudom venni magam hogy moziba menjek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...