PS3 a TV-ben - Megtekinthető az első reklám

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A hétvége folyamán elkezdték sugározni az amerikai kereskedelmi TV-adók az első PlayStation 3-reklámot. A rövidke film remekre sikeredett, nézzétek meg Ti is!
A hétvége folyamán elkezdték sugározni az amerikai kereskedelmi TV-adók az első PlayStation 3-reklámot. A rövidke film remekre sikeredett, nézzétek meg Ti is!



Az egy perces videó szomorú, már-már depressziós hangulatot idéző stílusban indít, majd egyre rejtélyesebb lesz: a minden bizonnyal hamarosan folytatódó reklám számos kérdést vet fel bennünk mind a most látott filmmel, mind pedig magával, a PlayStation 3-mal kapcsolatban. Hogy sikerült a gép? Ki nyeri meg a konzolháborút? Már csak ez az utolsó reklám a Barátok Közt előtt? Tréfát félretéve: mindenkinek ajánlott meglesni a helyben megtekinthető videót, mert bátran mondhatjuk: nem kicsit felcsigázó élmény!
6.
6.
ios008
A HD-tvk árai sztem karácsonyra szépen le fognak esni, érdemes kivárni az alkalmat.

Én nem birtam várni, inkább megvettem 10havi részletre, lehet hogy bukok vele egy kicsit.

Ha most olyan 250-270huf körül lehet venni 82cm-est hdmi-vel, akkor karácsonyra talán lemegy az 200-ra is, ami viszont már megéri annyiért.

A tru-hd nagyon sokba van, hülyeség 1000000huf-t adni egy tévéért, biztos hogy nem venném meg, egyelőre semmiképp.

A gáz az, hogy a hdmi kábel is 9huf körül van, ami nem kevés 2méterért, és nem adnak a ps3-hoz a ganék, pedig illene.

Kiderül mi lesz.



A HD-tv nem fog olyan gyorsan elterjedni sztem, még a mostani dolgokat nézve sem amikor már jelen van egy csomó idelye, ahhoz még a 200e ár is nagyon magas amikor az átlagfizetés 100e huf. Baromi drága na!



Viszont már lassan nincs más, szinte nem is lehet már kapni igazi tévét, csak ezek a dög nagy lapos 16:9 "túlméretezett low-end monitorok" mennek mindenhol :)
5.
5.
ios008
Hehee.



Az egészben az lesz a legjobb, hogy hozatok egyet usából :D



Remélem tényleg jó lesz a konzol én nagyon bizom benne, és végre valaki befogja a mocskos microsoft, meg a többi féreg pofáját!



nem vagyok sony-hívő vagy ilyesmi, de bárhova nézek mindenhol a fikázás megy, reméljük hogy téved a sok gyökér, és alaposan pofára esik az összes, mához négy hét múlva! Az amcsik meg reméljük megtanulják már végre, hogy nem lehet csak úgy odalépni ahova tetszik és szétqrni mindent, jelen esetben a konzolpiacot.



olvastam az neXt-box dolgot is... érdekes,, pont most ejtették ezt el mi? jó kis stratégia a microsofté, de csak a pénz hajtja, meg az idő ami még előnye van, semmi több.



viszont, ha nagyon olcsó lesz a box, akkor veszek egyet abból is! 50e? LOL
4.
4.
Guppi
Magyarországon miért nincsenek konzolokat vagy videójátékokat népszerűsítő reklámok?? Bezzeg a cilit bang meg egyéb marhaságok mennek!! :((((
3.
3.
fojesz
1.
1.
fojesz
Nekem is az volt a legbejövősebb. :)
1.
1.
dr3l
micsoda reklám! ez legalább jó, van benne munka, meg ötlet.. (idáig)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...