Felújítják a Call of Duty: Modern Warfare 2-t is?

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
Az IGN találata szerint a Call of Duty 4: Modern Warfare-hez hasonlóan az Activison a Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster-változatát is tervbe vette. Legalábbis az Amazon webáruház adatlapja erre utal.

Az Amazon olasz részlegének adatlapja szerint már úton van a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított verziója. Eszerint az Activison a Call of Duty: Modern Warfare Remastered sikere után a trilógia középső részét is leporolja - ez volt az utolsó rész egyébként, amit az Infnity Ward alapítói, Vince Zampella és a Jason West raktak össze.

Van egy apró hiba is a játék elnevezésében, az Amazon Italy "COD: MWR Remastered" címen hivatkozik a játékra. Van rá esély, hogy a korábbi szokásnak megfelelően elsőként a Call of Duty: Black Ops 4 prémium kiadásának vásárlói jutnak hozzá a COD: MW2 felújított változatához. Később azonban külön is megvásárolható lesz.

Várjuk a hivatalos megerősítést!

26.
26.
MadafakaHc
#12: A ww2 madnem cod 2 újrakeverve.Nem is kell jobb.Az új Duty szerintem nagyon király lett.Az eddigi legjobb rész.Lövésélményben verhetetlen.
25.
25.
MadafakaHc
Elég gáz,hogy pár euro nektek olyan nagy kiadás egy ilyen fasza játékért.Szerintem egy jelképes összeg amíg kérnek érte.
24.
24.
Ha az uj nem is, ez johetne switchre, nagyon szerettem anno ezt a reszt es meg jol is futna a kis gepen, levaltana a doomot nalam, mint fo multi jatekot a gepen.
23.
23.
crytek
#21: Jó duma ez a lehúzás.. csak kár hogy nincs ilyenről szól. Megvszed megvszed nem nem. Egy db ember nem kényszerít rá , nem kőtelező.

22.
22.
#21: Az előző sem 10 évesen jött, de amúgy sincs ilyen szabály.
21.
21.
McDuff
Ennek nem jövőre kéne jönnie? Nem akkor lenne 10 éves? Vagy ez már nem is számít,minél hamarabb húzzuk le a gamereket?
19.
19.
RangerFox
#12: Azt konkrétan újra kéne építeni, és még akkor sem hozná a régi feelinget.
16.
16.
shatterhand
Kizart hogy kulon jojjon. Plane 20€ nyomott aron.
12.
12.
crytek
Cod 2 is jöhetne végre újrakeverve!!!!!
10.
10.
scott84
Gatyamadzag,tökéletesen igazad van!
9.
9.
#6: Nem azzal van a baj, hogy "meg kell venni", hanem hogy az ebbe ölt pénz és idő mehetne inkább az új részbe, ne adj' isten valami másra. Persze ha külső csapat végzi, ez nyilván nem gond. (Meg kétlem hogy Kotickék háza táján pénzhiány lenne.) Számomra a mentalitás idegesítő.
7.
7.
Neo1989
Nem a grafikától lesz jó egy játék, bár nyilván lesz aki megveszi. Mondjuk szerintem az előző rosszabbul nézet ki felújítva.
6.
6.
godach
Bár, 10-15 év vagy legalább egy generáció fölött nem értem értelmét ezeknek a remasteredeknek, de még mindig senkit sem köteleznek, tartanak fegyvert a fejéhez hogy megvegyék, tehát nem értem hol a probléma...
4.
4.
PaprikaJancsi
#2: Félő, hogy áttérnek a Q2-Remastered CoD, Q4-Új CoD rendszerre.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Félő, hogy áttérnek a Q2-Remastered CoD, Q4-Új CoD rendszerre.
2.
2.
A kedvencem a sorozatban, de azért jó lenne ha nem jönnének ezek is évente mostantól.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...