Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

 • Írta: fojesz
 • 2018. március 26.
 • Toplista
Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

Fun fact: az adatokat összesítő GfK szerint a hat új cím eladásai együttvéve is elmaradnak az épp egy éve debütált Mass Effect: Andromeda számaitól, ennek tükrében érdemes nézni a helyezéseket is.

A toplistát ezúttal a Sea of Thieves vezeti, míg a második helyezettünk az A Way Out, ezen címek esetében azonban érdemes megjegyezni, hogy mindkét játék multiplayer-orientált cím, így biztosan sokan csaptak le rájuk digitális változatban is, ezeket pedig a brit toplista nem számolja. Ráadásul a Sea of Thieves Xbox Game Pass-anyag: érdekes lesz látni, hogy az előfizetés milyen hatással lesz az eladásokra!

A bronzérem a Ni no Kuni II-é lett, míg a negyedik helyet az Assassin's Creed: Rogue - Remastered csípte meg. Az Attack on Titan 2 a tizenhetedik, a Detective Pikachu pedig a huszonharmadik helyen nyitott.

 1. Sea of Thieves
 2. A Way Out
 3. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
 4. Assassin's Creed: Rogue - Remastered
 5. FIFA 18
 6. Burnout Paradise Remastered
 7. Grand Theft Auto V
 8. EA Sports UFC 3
 9. Mario Kart 8 Deluxe
 10. Super Mario Odyssey
 11. Kirby: Star Allies
 12. PlayerUnknown's Battlegrounds
 13. Call of Duty: WWII
 14. Assassin's Creed: Origins
 15. Fallout 4
 16. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 17. Attack on Titan 2
 18. Rainbow Six: Siege
 19. Rocket League: Collector's Edition
 20. WWE 2K18
10.
Ganzer
#6: Benne van kb 12 órám, egész jó lett. De a karakterek sajna eléggé "2D"-sek lettek, nincsenek úgy kidolgozva mint az első részben. Rövid vélemény: első részben jobbak a karakterek, a második részben élvezetesebb a harc. De ez csak saját vélemény, sokan imádják a második részt.
9.
Redeye
#8: mi is azzal toljuk, csak mi 1,6 euróért vettünk (ha még nem volt game pass használva, akkor lehet aktiválni 1 hónapra)
8.
Lorthirash
#7: Mi game passal toljuk sokkal olcsóbb 2500/hó és ezzel pcn is tudsz játszani.
Egyébként szerintem jó játék csak még kevés a tartalom benne.
7.
Redeye
Mi játszunk haverokkal, 60 dollárt (nálunk 20k) egyáltalán nem ér ez a játék, pofátlanul repetetiv, a térkép kicsi, a pénzből jelenleg csak kozmetikai cuccot tudsz venni. Ha nem lenne benne a Game pass ajánlatba nagyon kevesen játszanának vele. Ami a legidegesítőbb benne hogy karakter generálás nincs, csak randomizált, ahelyett hogy lehetne sajátot csinálni. Ami pozitív: a víz, és haverokkal való hülyeség.
6.
azureknight0715
Itt egyedül a Ni No kunit sajnálmom, mer látszik rajta hogy nagyon egyedi játék, rem legább sikeres lesz énis tuti megfogom venni majd ha le lesz árazva.
1.
shatterhand
Sok eszük nincs a briteknek,hogy még mindig vesznek boltban gta5-t. Kizárt,hogy ne legyen használtan féláron.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...