Modern rendszerekre költözik a Shenmue 1 és 2

  • Írta: szlav
  • 2018. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n jelenik meg újra a Shenmue első két része. Új grafikai beállításokkal, választható nyelvvel és változtatható irányítási sémákkal melegíthetünk be a harmadik rész előtt.

A Shenmue 1999-ben jelent meg a Sega Dreamcastjére, melyet a második rész 2001-ben követett, immáron Xboxon is. Akik akkor kihagyták Ryo Hazuki bosszúhadjáratát, azok most még egy esélyt kapnak arra, hogy bepótolják azt. A Sega még idén ismét piacra dobja a Shenmue-t és a Shenmue II-t, ezúttal a Sony és Microsoft jelen generációs konzoljaira, illetve PC-re.

Ezek a kiadások leginkább technikai újításokat tartalmaznak majd - a frissített UI és az állítható kontroller layout mellett skálázható lesz a felbontás minden rendszeren, a PC-sek pedig teljesen személyre szabhatják majd a további vizuális beállításokat is. Emellett nyelvet is választhatunk a játékoknak, így az angol mellett eredeti japán hanggal is végigjátszhatjuk a Sega klasszikusait.

2.
2.
spikee576
Imaim meghalgatasra talaltak,koszi sega.
1.
1.
Winter
Anno rengeteget játszottam velük. Fantasztikus alkotások! Kihagyhatatlan, kötelező! Sleeping Dogs+TPS+Sandbox+RPG. Tökéletes kombinációban. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...