Kilép az Early Accessből a Tower of Time

  • Írta: sirdani
  • 2018. április 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Ugyan az eredeti tervekben szereplő 2017-es dátum helyett négy hónap csúszással, de végre elhagyja az Early Access-státuszt a Steamen az Event Horizon alkotása, az RPG- és RTS-elemeket ötvöző Tower of Time.

Az eredeti terveket is megfejelő kilenc hónapnyi fejlesztés után kilép az Early Access-státuszból a Tower of Time. A különleges mágiát, fejlett technológiát és valós idejű csatát kínáló old-school RPG- és RTS-keverék sokak érdeklődését keltheti fel.

A történet önmagában rendkívül egyszerű: a régen békés és gyönyörű tájat hirtelen egy különös katasztrófa sújtja, mely során a földrengések szívéből egy torony bukkan elő. A játékosoknak ezt a tornyot kell felfedezniük, és megküzdeniük az ott táborozó számtalan ellenséggel. Illetve nem számtalan, mivel a játék mintegy 150 különböző ellenséget, 50 boss, és rengeteg összegyűjthető felszerelést tartalmaz. Ugyan a játékmenetet tekintve a hangsúly egyértelműen a harcra került, ám a Tower of Time még így is közel 50 órányi tartalmat mesél el átvezető videók és a játékon belül elolvasható könyveken keresztül.

A korai hozzáférés időszakában a felhasználói vélemények nagyon pozitívak voltak, így érdemes lehet minden RPG- és RTS-fan számára ellátogatni a játék steames oldalára, ahol a program jelenleg 20,95 eurós áron szerezhető be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...